Cu câteva zile înainte să moară, Cristina Țopescu s-a întâlnit întâmplător cu mama unei bune prietene a ei, decedate și ea la doar 49 de ani. S-a întâmplat pe holurile postului de televiziune Canal 33, acolo unde vedeta realiza o emisiune, iar persoana cu care s-a revăzut după mult timp este Dara Codescu, mama jurnalistei Simona Catrina.

Cristina Țopescu a fost foarte apropiată de Simona Catrina și a suferit enorm atunci când aceasta a murit, la doar 49 de ani, ca urmare a unui cancer mamar.

Alice Năstase-Buciuta, cea care a invitat-o pe mama Simonei Catrina la Canal 33 spune că cele două femei au vorbit despre moarte, pentru ca după câteva zile să afle că și Cristina Țopescu a plecat dintre noi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Citeste si: Medicii legiști au descoperit ce s-a întâmplat cu jurnalista Cristina Țopescu! Care a fost cauza morții

Citeste si: Nenorocirile nu s-au încheiat pentru familia Cristinei Ţopescu! Fratele Cristi trebuie să se prezinte la tribunal la 4 zile după ce Cristina a fost incinerată!

Citeste si: Blestemul teribil aruncat asupra Cristinei Țopescu de o persoană apropiată, după moartea tatălui ei: ”Să moară cu câinii ei”. Când a auzit, prezentatoarea tv a izbucnit în lacrimi!| DEZVĂLUIRI

Cristina Țopescu: ”Ce pierdere, era așa tânără”

”Ce coincidență nebună! În 17 decembrie, când Cristina a făcut ultima emisiune la Canal 33, cea cu doamna profesoară Mihaela Miroiu și cu Vlad Voiculescu, eu avusesem înainte emisiune cu Dara Codescu, mama Simonei Catrina. Ele două s-au întâlnit atunci, se mai cunșteau din presă, scriseseră una despre alta, mai vorbiseră, dar s-au reîntâlnit, au vorbit despre cartea pe care noi am scris-o despre Simona Catrina.

Și Cristina a zis: ”vai, dar ce păcat, ce pierdere, cât de tânără era Simona Catrina...” Deci a fost un moment în care, cumva am vorbit despre moarte și pe urmă... nu pot... să leg lucrurile astea”, a declarat Alice Năstase-Buciuta.

Simona Catrina a murit pe 23 martie 2017, pe un pat de spital, după ce mai mulți ani s-a luptat cu cancerul. „Numai de-a naibii am să trăiesc, am să înot prin Iad şi am să ies la suprafaţă, am să mă trezesc din orice comă, am să îndur orice. Am să arăt că Dumnezeu e mai puternic decât o satană deplorabilă, care, fiindcă se simte o legumă, atacă murdar. Tipic“, spunea Simona Catrina cu puțin timp înainte să moară.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si