Crimă Austria. Un cetățean român de 50 de ani și-a înjunghiat mortal soția, în vârstă de 42 de ani, în cursul unui incident produs miercuri seară în localitatea Ybbs an der Donau din Austria, relatează presa locală, potrivit Mediafax.

Crimă Austria. Bărbatul a fost arestat

Bărbatul a fost arestat la scurt timp după crimă, însă inițial nu a vrut să coopereze cu ancheta poliției, potrivit site-ului en24 News.

crima austria
crima austria

Citeste si: VIDEO| Confesiunile lui Gheorghe Dincă făcute unui poliţist infiltrat în celula sa

Cuplul avea doi copii, un fiu de 16 ani și o fiică de 18 ani. Băiatul este cel care a alertat poliția. Cei doi copii au fost preluați de o echipă de consilieri psihologici.

Românul a recunoscut crima

Crimă Austria. Johann Baumschlager, un purtător de cuvânt al poliției, a declarat că individul a mărturisit în cele din urmă că a comis crima motivat de gelozie.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

crima austria
crima austria

Citeste si: VIDEO| Detaliile unei crime odioase. De ce a fost ucisă directoarea spitalului din Piatra Neamț

"Cunosc familia și sunt profund mișcat", a afirmat Alois Schroll, primarul localității Ybbs, citat de agenția de știri APA.

Citeste si: Dezvăluiri incredibile despre soțul criminal al directoarei de spital! Bărbatul lucra voluntar într-o biserică din Piatra Neamț: ”Îmi făceam griji că o să se sinucidă”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si