Femeia, în vârstă de 53 de ani, din Ialomița a căzut în timp ce își făcea nevoile la toaleta cabinetului medical. Victima a mers la un consult de rutină la cabinet, însă când a mers la baie pentru a-și satisface nevoile fiziologice, podeaua s-a rupt, iar femeia a căzut în vasul de wc.

Citeste si: Cât de bogat e primarul care a abuzat minore în biroul său! Damian Butnariu a vrut să intre şi în Parlament!

Moartea neașteptată a unei femei. A căzut în toaleta cabinetului medical

Rudele femeii au scris despre acest incident, pe o rețea de socializare: „(...) mama mea a mers la wc, da, da, ăla vechi de 30 de ani şi s-a rupt, mama mea a căzut în wc, fraţilor, a zbierat cât a putut, a auzit o cineva, au anunţat oamenii şi doctorul să vină, să o scoată (...)” , se arată în postare.

Pățania neașteptată a unei femei. A căzut în toaleta cabinetului medical

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Toaleta din curtea cabinetului medical este veche de peste 30 de ani. Femeia nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă cazul a stârnit intens opinia publică.

Citeste si: Prinţul Harry: Chiar nu a existat altă opţiune. Vreau să clarific că nu fugim

Primarul din Balaciu a fost contactat telefonic, insă a ținut să precizeze că oamenii „s-au agitat de pomană”.

Edilul a transmis că au făcut demersuri să se repare locul unde s-a stricat toaleta.

Citeste si: Patru bărbaţi care se dădeau drept poliţişti şi jefuiau străini au fost prinşi în flagrant în Capitală

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si