Brady Smigiel și-a făcut un selfie cu idolul său sâmbătă, la Academia Mamba Sports. În ziua următoare, legenda NBA și fiica sa, Gianna, aveau să moară în accidentul cumplit de elicopter, alături de alte șapte persoane, potrivit CNN.

Brady, care, alături de fratele lui geamăn, a jucat într-o partidă chiar în ziua în care și-a făcut acel selfie, s-a trezit cu gândul de „a-l vedea pe Kobe înaintea meciului”, după cum spune mama lui.

„Amândoi sunt obsedați de baschet și sunt fani înfocați ai lui Kobe”, a declarat mama gemenilor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Kobe Bryant
Kobe Bryant

Citeste si: Mesajul emoționant al soției baschetbalistului mort în tragedia aviatică, alături de fiica sa

Legendarul baschetbalist Kobe Bryant şi-a pierdut viaţa, duminică, după ce elicopterul în care se afla a luat foc în aer şi s-a prăbuşit în oraşul Calabasas, din California. Autorităţile din Los Angeles au declarat că nicio persoană din cele 9 aflate la bordul aeronavei nu a supravieţuit, conform digi24.ro.

Kobe Bryant
Kobe Bryant

Citeste si: Cel mai mare secret al lui Kobe Bryant și al soției sale. Află care era motivul pentru care nu călătoreau împreună cu elicopterul sau cu avionul

Kobe Bryant a fost unul dintre cei mai mari jucători de baschet ai lumii. Întreaga sa carieră şi-a petrecut-o la echipa din NBA, Los Angeles Lakers. A câştigat de cinci ori campionatul NBA (2000, 2001, 2002, 2009 şi 2010).

Bryant a fost inclus de 18 ori în echipa All-Star.

Citeste si: Pilotul lui Kobe Bryant a luat legătura cu turnul de control cu doar câteva minute înainte de tragedie: „Zburați prea jos!”

Kobe Bryant
Kobe Bryant

În 2008, a fost desemnat cel mai bun jucător NBA (n.red. NBA MVP). La Jocurile Olimpice din 2008 şi din 2012, a câştigat medalii de aur, făcând parte din echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si