Român suspect de coronavirus. Marian C. este suspectul purtătorului de coronavirus. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, este hotelier şi lucrează la Hotelul Palatino din via Cavour. Românul și-a desfășurat activitatea în acelaşi loc cu doi turişti chinezi. Turiștii sunt infectați cu microbul ucigaș, în urma testelor efectuate.

Citeste si: Remediul împotriva coronavirus. Vaccinul este inventat în România

Marian este suspect de coronavirus. Românul este izolat în spital

Român suspect de coronavirus. Românul a ajuns de urgență la spitalul din Tivoli și le-a transmis medicilor că are aceleași simptome ca ale celor 213 de oameni care au murit de coronavirus. În momentul în care le-a spus cadrelor medicale că a lucrat în acelaşi loc cu cei infectaţi, Marian a fost pus sub carantină şi izolat, declanşând în acest fel, protocolul pentru boli infecţioase.

Citeste si: ULTIMA ORĂ! Român suspect de infecție cu coronavirus! Bărbatul a fost plasat în carantină

marian suspect de coronavirus

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Român suspect de coronavirus. Pacientul așteaptă acum rezultate analizelor, care vor fi gata în decursul zilei de azi, după orele 15:00.

Citeste si: Numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus din China a depăşit 8.100 la nivel mondial, fiind peste numărul cazurilor din epidemia SARS

Român suspect de coronavirus. Coronavirus este un microb de neoprit. Specialiştii caută soluţii pentru a combate virusul mortal şi pentru a salva întreaga omenire de la deces.

Român suspect de coronavirus. Oamenii de știință afirmă că virusul provine de la lilieci, carnea lor fiind consumată de către poporul chinez. Aceasta era vândută în cadrul pieţelor din Wuhan, statul care a declanşat coronavirus.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei speriat de coronavirus


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si