Suspect de coronavirus. Autoritățile din Spania au intrat în alertă joi, după ce un român a fost găsit ca suspectat de virusul ucigaș care a pornit din China. Spaniolii au activat protocolul necesar după ce românul a prezentat simptomele la întoarcerea din China, conform El Digital.

Citeste si: 35.000 de doze de vaccin antigripal pentru români. Când ajung la cei care au nevoie de ele

Al doilea român suspect de coronavirus. Microbul ucigaș crește numărul victimelor

Suspect de coronavirus. Bărbatul din România este suspect de coronavirus. Ministerul Sănătății din Spania a trimis analizele românului la Centrul Național de Microbiologie și așteaptă rezultatele pentru a vedea dacă se confirmă sau nu prezența coronavirusului.

român suspect de coronavirus

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Suspect de coronavirus. Epidemia de coronavirus, cunoscut și sub denumirea de coronavirus Wuhan, focar de pneumonie chineză sau pneumonie Wuhan a început pe 12 decembrie 2019 în centrul orașului Wuhan, China. Atunci a apărut un grup de persoane cu pneumonie de cauză necunoscută, a fost legat în principal de proprietarii de tarabe care lucrau la piața de pește Huanan, care vindeau și animale vii.

Ulterior, oamenii de știință chinezi au izolat un nou coronavirus, denumit 2019-nCoV.

Citeste si: Primele două cazuri de contaminare cu noul coronavirus chinez în Italia

Suspect de coronavirus. Coronavirusul 2019-nCoV a fost identificat în Wuhan, provincia Hubei, China, după ce oamenii au dezvoltat pneumonie fără un motiv clar și pentru care vaccinurile sau tratamentele existente nu au fost eficiente. Virusul prezintă dovezi de transmitere de la persoană la persoană.

Citeste si: Produse pentru par cu ulei de argan de la Nook!

Suspect de coronavirus. Perioada de incubație (perioada de la expunerea la apariția simptomelor) este de aproximativ două săptămâni, simptomele includ febră, tuse și dificultăți de respirație și poate fi fatală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si