Sunt două zile de când nu se mai știe nimic de Denisa Claudia Bokiș. Tânăra este de negăsit, ultima oară fiind văzută la școală de către colegii săi.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au început cercetările pentru depistarea minorei de 13 ani din județul Timiș.

Pe 29 ianuarie, în jurul orei 12:00, Denisa Claudia Bokiș ar fi plecat de la școală de pe bulevardul Take Ionescu din Timișoara.

Nu a mai ajuns însă acasă și de acolo i s-a pierdut urma.

Citeste si: Al doilea român suspect de coronavirus. Microbul ucigaș crește numărul victimelor

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Semmnalmentele minorei: Denisa are 1.60 înălțime și 60 kg, păr negru cu șuvițe blonde, lung, creț și o constituție robustă.

Citeste si: E oficial! Pesta porcină africană poate fi combătută! Cercetătorii au descoperit vaccinul care are eficiență 100%

În momentul în care a fost văzută ultima oară, tânăra purta pantaloni negri, o geacă lungă gri închis și adiași albi. Totodată, purta un ghiozdan negru cu roșu și galben.

Citeste si: Marius, adolescentul dispărut de două zile din Argeș, a fost găsit mort. Obișnuia să vorbească des despre moarte

Polițiștii fac apel la populație: oricine poate oferii detalii cu privire la tânăra dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si