Acesti barbati de o violenta verbala nemaivazuta sunt dispusi sa isi apere cu orice pret neamurile. Familia nu o duce rau deloc. In fata portilor aurite popeseste un bloid de pana la o suta de mii de euro, iar casa are doua etaje plus mansarda.

La adapostul acestei averi facute din descantece, cele doua asa-zise clarvazatoare isi petrec perioada de control judiciar.

Sunt sfioase in fata camerei, si un pic rusinate ca au fost prinse de politisti cu vrajeala.

Tamara este una dintre paratele din dosar. Impreuna cu Fatima a pus in scena un adevarat spectacol care sa ii golesca portofele, unei credule de 66 de ani.

Citeste si: VIDEO| Româncă din California, „vrăjită” să le dea 400.000 euro unor pretinși tămăduitori

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Si-a dorit sa isi aduca inapoi, iubitul ratacit intr-o alta relatie, dar a ajuns sa fie si singura, dar mai ales saraca. A platit celor doua sarlatane 16.000 de euro, bani imprumutati de la fiica ei plus bijuterii de sute de euro.

Totul a inceput pe internet.

VRAJITOARE: Multumesc draga mea si linisteste-te. Cu increderea ta si ajutorul lui Dumnezeu vom reusi.

VICTIMA: Eu toata ziua ma rog la Dumnezeu sa va dea putere sa biruiti si sa reusiti in toate lucrurile.

VRAJITOARE: Cu siguranta, iubita mea!

VICTIMA: Avem rabdare pana biruim tot.

Vrajă de 16.000 de euro, „ruptă” de polițiști

Iar disperarea avea sa o aduca pe femeia din Republica Moldova in casa celor doua escroace. Ca vraja sa para credibila, cele doua au omorat o gaina, si ca prin mine i-au spart in fata un ou din care curgea albus negru. Practicile vrăjitorești ar fi durat trei luni, dar efectele au întârziat să apară. Iar clienta a renunțat la serviciile lor.

După ce le-au reținut pe cele două femei, oamenii legii au recuperat aproape întreaga sumă platită inițial de victimă. La perchezitii pe langa ghioc si lumnari folosite in ritualuri, oamenii legii au mai gasit cutite si sabii.

Citeste si: O bătrână din Dolj a murit arsă de vie, după ce un bărbat i-a dat foc, crezând că e vrăjitoare. Ce au descoperit în casa criminalului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si