Sportivul român e pentru a doua oară la maraton și a alergat peste 300 de mile (482 de km) în 6 zile, 23 de ore și puțin peste 13 de minute.

Tibi Ușeriu a avut de îndurat temperaturi de -39 de grade Celsius și s-a confruntat toată competiția cu probleme cu stomacul, ce nu i-au permis să mănânce cum trebuie. Pe lângă asta, lipsa echipamentelor potrivite l-a încetinit considerabil.

Citeste si: Ideea ingenioasă a unui tânăr din Timișoara: aplicația care citește radiografiile

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Sursă foto: Facebook Tășuleasa Social

Citeste si: Acum nu-și mai vorbesc, dar Viorica Dăncilă și Carmen Dan sunt vecine de bloc în Videle! Ce spun vecinii despre cele două femei celebre FOTO EXCLUSIV

„Elvețianul are rachete de zăpadă, eu nu am”, acesta a fost principalul element care l-a împiedicat pe Tibi să îl ajungă din urmă pe elvețianul Fabian Imheld, care a câștigat Yukon Arctic Ultra.

Sportivul a povestit familiei că se afunda în zăpada viscolită până la genunchi. Tibi s-a și rătăcit la un moment dat: „La un moment dat m-am pierdut un pic, m-am oprit, mi-am făcut un foc și am luat-o pe un drum de al vânătorilor. Dar l-am sunat pe Robert și mi-a zis: Ce tot mergi înainte și înapoi. Du-te în față” a povestit  Tibi familiei lui într-un apel telefonic.

Citeste si: A abandonat competita! El este concurentul care a ALES sa paraseasca ''Survivor Romania''

Este a doua oară când Tibi participă la ce este considerată cea mai dură cursă din lume. În 2018, unui sportiv italian i-au fost amputate membrele din cauza degerăturilor. De atunci, regulile sunt mult mai dure și la cel mai mic semn de slăbiciune al vreunui concurent, organizatorii îl scot din cursă.

Citește continuarea pe: Libertatea.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si