Lawrence John Ripple, din Kansas, Statele Unite, a intrat în Bank of Labor, o bancă aflată chiar vis-a-vis de sediul Poliției din Kansas City. El a intrat în bancă și le-a arătat angajaților un bilet în care le cerea o sumă de bani și în care îi anunța că avea asupra lui un pistol.

Bărbatul, în vârstă de 70 de ani, a scris biletul acasă, în fața soției.

Ripple i-a transmis atunci că „mai bine stă la închisoare decât acasă”. Angajații băncii i-au dat bătrânului 3.000 de dolari, iar apoi a așteptat ca la fața locului să vină poliția.

Citeste si: Cod roşu de vânt în Slovenia

Scenariu de film pentru un bărbat ghinionist. A jefuit o bancă să scape de soție, dar acum este arestat la domiciliu

Oamenii legii l-au arestat pe bărbat, care a ajuns apoi în fața judecătorilor. S-a descoperit că trecuse recent printr-o operație pe cord deschis și printr-o depresie severă, care nu fusese însă diagnosticată.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: 4 dintre cele mai mari avantaje ale unui job la WOW Agency

Bătrânul le-a spus judecătorilor că a încercat să caute ajutor pentru sănătatea lui mintală și că acum „se simte ca vechia lui versiune”.

Citeste si: VIDEO| Viorica Dăncilă, prima gafă majoră de când nu mai e premier: „Important e de ce vrea Viktor Orban anticipate”

Vice-președintele băncii și angajatul care a alertat Poliția le-a cerut judecătorilor să aibă îndurare față de Ripple, având în vedere starea lui mintală. Drept urmare, bărbatul a primit șase luni de arest la domiciliu, 50 de ore în folosul comunității și o amendă de 227 de dolari.

Citeste si: 10 lucruri pe care trebuie să le știi despre mierea de Manuka


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si