Vila din Constanţa a Simonei Halep e păzită de Poliţie, zona fiind supravegheată aproape permanent. “Locuitorii de pe strada Chiliei din Constanta au parte de un spor de siguranta dupa ce un echipaj de politie a fost trimis pentru a veghea la linistea familiei Halep. O masina de politie cu doi agenti este parcata tot timpul la cativa metri de resedinta Simonei”, a dezvăluit constantareala.ro.( vezi cum arată blocul în care locuieşte Toni Iuruc, iubitul Simonei)

Citeste si: S-a aflat: cand se retrage Simona Halep din tenis! Nimeni nu se astepta sa se intample atat de devreme

Citeste si: Simona Halep a decis: când se logodește cu Toni Iuruc? Când face copii? Când se lasă de tenis? Românii vor plânge după ea EXCLUSIV

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Citeste si: Simona Halep sărbătorește alături de fratele și iubitul său: „Fac nunta în România...”

“Masinile de lux ce erau parcate de obicei in fata portii, stau acum doar in garajul cladirii. Vila a fost construita intre 2015 si 2017.

Pe strada Chiliei mai exista inca doua cladiri ce apartin familiei Halep, dintre care un bloc recent finalizat. Imobilul ar fi trebuit sa fie mai inalt, dar nu a primit autorizaţie din partea Comisiei de Urbanism din Constanţa, iar astfel s-au rezumat la doua etaje”, a mai relatat sursa citată.

Vila din Constanţa a Simonei Halep e păzită de Poliţie. Mai are şi alte proprietăţi imobiliare

Simona Halep şi familia ei mai deţin şi alte proprietăţi imobiliare în Constanţa. Nicolae, fratele Simonei, este co-proprietarul unui cartier din zona Mamaia Nord, situat chiar pe malul mării, în apropierea plajei din Năvodari. Zona respectivă este foarte vânată de investitorii imobiliari, care au împânzit-o pur și simplu cu blocuri pentru cei care își doresc să aibă o proprietate la Marea Neagră.

Familia Halep a mai cumpărat un spaţiu în centrul Constanţei, acolo unde a funcţionat o cafenea până acum aproape doi ani. Presa a relatat că Primăria Constanţa a dat aprobare pentru ca, în locul cafenelei, să fie amenajat un hotel boutique. Simona deţine un hotel şi în Poiana Braşov, cu 24 de camere, pe care l-a cumpărat cu două milioane de euro şi în renovarea căruia a mai investit 500.000 de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si