Potrivit autorităţilor gălăţene, este vorba despre un copil din Pechea, el fiind în izolare la domiciliu, împreună cu părinţii, după ce tatăl s-a întors din Italia, în 23 februarie. Marţi, copilul a început să se simtă rău, făcând febră şi începând să respire greu.

Citeste si: Primul român infectat cu CORONAVIRUS a fost externat

Copil de un an şi două luni, internat la Galaţi cu suspiciune de coronavirus

Părinţii copilului au sunat imediat la 112 şi au cerut ajutorul medicilor. O ambulanţă special amenajată, cu izoletă, a ajuns în scurt timp la locuinţa din Pechea şi l-a preluat pe micuţul bolnav împreună cu mama sa.

Cei doi au fost transportaţi la Spitalul de Boli Infecţioase din Galaţi. Medicii l-au consultat pe copil şi totodată i-au prelevat probe pe care le-au trimis la Institutul "Matei Balş” din Bucureşti în vederea testării pentru coronavirus. Copilul a rămas internat la Galaţi, iar în prezent starea sa este stabilă.

Copil de un an şi două luni, internat la Galaţi cu suspiciune de coronavirus

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Este al treilea copil din judeţul Galaţi internat cu suspiciune de coronavirus. În celelalte cazuri a fost vorba despre copii de 3 şi 5 ani. Testele făcute pentru cei doi au ieşit negative.

Citeste si: VIDEO| Al patrulea caz de coronavirus a fost confirmat în România. Cum a luat bărbatul virusul

La Galaţi nu a fost înregistrat până acum niciun caz de infecţie cu coronavirus.

În continuare sunt 481 de persoane izolate la domiciliu, 4 în centrele de carantină şi 5 pacienţi internaţi în spital, printre care cei trei copii cu mamele lor.

Citeste si: Virusul ucigaș face victime în Franța. S-a înregistrat al patrulea deces din cauza CORONAVIRUS

Citeste si: Primul caz de coronavirus în România! Cine este persoana infectată


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si