„Trebuie făcută o cercetare, nu trebuie să ne hazardăm să dăm verdicte, până nu ştim despre ce este vorba. În momentul în care o persoană este suspectă de a fi infectată cu COVID trebuie pusă în izolare şi dacă prezintă simptome, trebuie să i se facă analiza respectivă, dacă există sau nu există virusul. Asta e metodologia. Dacă cineva a ştiut că era suspect, sigur că acea persoană este responsabilă, dar trebuie văzut dacă este sau nu este cazul.

Se aprind... orice ştire se răspândeşte rapid, legată de coronavirus. Foarte multe s-au dovedit a fi informaţii neadevărate şi trebuie tratată cu responsabilitate şi seriozitate orice informaţie”, a declarat Orban.

Citeste si: Bărbat din Galaţi care trebuia să fie izolat la domiciliu, amendat cu 10.000 de lei

Ludovic Orban vorbește despre bărbatul cu suspiciune de coronavirus dus în sala de judecată de la Tribunalul Bucureşti

Administraţia Naţională a Penitenciarelor face verificări după ce un deţinut de la Penitenciarul Rahova, cu suspiciune de coronavirus, s-a aflat în sala de judecată joi,la Tribunalul Bucureşti, ceea ce a determinat suspendarea temporară a activităţii instanţei.

Citeste si: Mesajul medicului Adrian Streinu-Cercel pentru românii din străinătate care vor să vină de Paşte în ţară: ”Dacă nu au o nevoie anume, să nu vină”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ludovic Orban vorbește despre bărbatul cu suspiciune de coronavirus

Citeste si: Poșta Română a decis să nu mai livreze pensiile și alocațiile suspecților de infecție cu coronavirus

Bărbatul s-a aflat joi în sala de judecată, deşi în cursul dimineţii cazul său fusese deja judecat în lipsă tocmai pentru că la dosarul său se afla un document medical referitor la suspiciunea de coronavirus, iar în timpul şedinţei a afirmat

că se simte rău.

Citeste si: Mărturiile șocante ale pacienților români infectați cu coronavirus: ”Nu a venit nimeni. Nu mi-au dat nicio pastilă”

Conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor transmite că a luat act de incidentul înregistrat la sediul Tribunalului Bucureşti, fiind dispuse verificări interne la nivelul Penitenciarului Bucureşti-Rahova, legat de gestionarea cazului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si