”CORONAVIRUSUL ŞI MODELUL SINGAPORE

Eram în Singapore în luna februarie, când virusul nou a început să facă ravagii. Nu pot să spun că nu m-am temut.

Citeste si: Orban, întrebat dacă ia în calcul amânarea alegerilor locale: Cum le amânăm dacă nici nu am stabilit data alegerilor locale?

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Dar pentru că medicina m-a învățat că prevenția e cheia succesului, am analizat situația nu doar din perspectiva recomandărilor de igienă personală.

În Singapore, mass-media a făcut diferența în ceea ce priveşte răspândirea coronavirusului nou, astfel că la începutul lunii februarie erau 50 de cazuri, iar acum sunt doar 150 de cazuri și ZERO decese! Non-stop, 24/24, pe canalele media circulau informații despre locurile în care au fost în ultimele 7 zile toți cei care au primit rezultat pozitiv la testare. Fiecare cetățean știa din timp ce locuri să evite, iar cei care din nefericire fuseseră deja pe acolo, se prezentau pentru testare! Deci, stimați jurnaliști, cereți și prezentăti public traseele (fără a dezvălui identitatea) tuturor celor 15 persoane care azi sunt diagnosticate cu COVID-19 în România!

Citeste si: Coronavirus la Senat. Activitate suspendată la Comisia de învăţământ din Senat

Acesta este ajutorul eficient din partea dvs, de care noi toți avem nevoie!”, a scris Adina Alberts, pe Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si