Livian de la „Puterea Dragostei” s-a filmat în timp ce mergea cu taxiul. Băiatul a mințit-o pe mama sa că a aterizat cu avionul în Turcia, însă autoritățile a ridicat toți pasagerii pentru a le lua sânge. „Dar cu ce ai ieșit? Vă lasă să plecați?” a întrebat mama lui Livian speriată.

Citeste si: Călătoriile concurenților de la Puterea Dragostei, afectate de coronavirus! Ce a pățit Livian pe aeroport

Livian de la „Puterea Dragostei” așteaptă rezultatul testului pentru CORONAVIRUS

„Am ieșit cu ceva febră! Ne-a băgat pe toți într-o cameră cu niște tuburi. Nu respirăm același aer. Așteptăm rezultatul.” a declarat Livian Pop.

Citeste si: Nelson Mondialu, atacat din toate părțile! Un fost concurent în casa Puterea Dragostei sare la gâtul tatălui lui Livian

Livian de la „Puterea Dragostei” așteaptă rezultatul testului pentru CORONAVIRUS

Femeia a mărturisit că nu-i vine să creadă ce se întâmplă, apoi a adăugat că parcă a simțit că se întâmplă ceva. Livian Pop a transmis în cadrul clipului că-și cere iertare de la mama lui, însă se plictisea tare.

Livian de la „Puterea Dragostei” așteaptă rezultatul testului pentru CORONAVIRUS

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Cine sunt părinții Daianei de la „Puterea Dragostei”? Cu ce se ocupă familia Marcu?

„Virusuri sau viruși? Ca și-n filme cu virusuri, că viruși sunt ăia cibernetici. O mai las un pic...ce supărare are mama. Ce să fac mamă? Am fost în țară...nu m-ai iubit, nu nimic. M-ai terorizat cu virusuri, cu contagios, cu...carantine.

În loc să prețuiești fiecare minut și să stai cu mine. Tu-mi zici de carantină.” a adăugat Livian de la „Puterea Dragostei”.

Femeia nu s-a lăsat spunând că vrea poză, că nu crede și a menționat că i s-a făcut rău. „Ce copil poznaș sunt! Nicio mamă nu și-ar dori un copil ca mine! Oare să-i dau una rea? Săraca...o mai țin un pic. O terorizez!” a spus Livian Pop.

Livian de la „Puterea Dragostei” așteaptă rezultatul testului pentru CORONAVIRUS

Tânărul a continuat să zică că doi bărbați din Cluj au primit pozitiv la analize și dacă ei sunt infectați este și el, pentru că a mers cu ei. „Eu n-am nimic. Nu a ieșit pozitiv. Ne bagă în carantină din cauza la ăia doi. Ca să nu fim în perioada de incubare. Stai să sun la producție.” zice Livian de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Andreea Pirui și Marius, în pragul despărțirii! Ligi a contribuit la scandalul dintre cei doi, „Voi vă bateți joc de mine!”

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Liana Pop disperată și-a sunat fiul cu video și l-a întrebat dacă este adevărat. „Ești cu capul, vrei să fac infarct?” a adăugat mama îngrijorată.

„Ce față ai! Ți-am făcut-o! Ai văzut dacă mă terorizezi când sunt acasă?” a afirmat Livian, râzând. Mama lui, însă, stătea pe jos în baie cu lacrimi în ochi.

Livian de la „Puterea Dragostei” așteaptă rezultatul testului pentru CORONAVIRUS

„Să te speli pe mâini! Să nu pui mâna la ochi și la gură.” a încheiat femeia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si