Serbia a închis toate punctele de trecere a frontierei dinspre România, ca măsură de prevenţie faţă de infecţia cu coronavirus.

Astfel, este vorba despre ţări precum: China (Hubei), Coreea de Sud (oraşul Daegu şi provinciile Gyeongsang de Nord), Elveţia (Cantonul Ticino), Italia, Iran şi România.

Citeste si: Inconștiența unui român infestat cu CORONAVIRUS trimite mai multe cadre medicale de la Spitalul Universitar în izolare

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Dosar penal pentru o femeie care a călătorit din Italia în Germania și apoi în România

În România, punctele de trecere a frontierei cu Serbia care rămăseseră deschide, dar care acum se închid, sunt Moraviţa şi Jimbolia din judeţul Timiş şi Porţile de Fier I din judeţul Mehedinţi.

Măsurile se aplică şi şoferilor autovehiculelor de transport marfă. În cazul transportului internaţional de marfă, tranzitul va fi limitat la maxim 12 ore de la momentul intrării pe teritoriul Serbiei.

Citeste si: Toţi pacienţii infectaţi cu COVID-19 au o stare generală bună, cu excepţia bărbatului internat la Spitalul "Victor Babeş"

Măsurile nu se aplică persoanelor care au primit aprobare de intrare în Republica Serbia de la Ministerul Sănătăţii din ţara vecină.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si