China este prima țară care face oficial testările unui vaccin pe oameni, potrivit Agerpres.

Citeste si: Scandalul transferului pacienţilor cu COVID-19 de la Galaţi la Brăila

Vineri, un număr de 108 voluntari, care au fost împărțiți în trei grupuri, au fost primii oameni testați, potrivit Global Timies. Persoanele au vârste cuprinse între 18 și 60 de ani și cu toții sunt originari din orașul Wuhan, locul unde a luat naștere Covid-19.

Citeste si: Medicii trag un semnal de alarmă! Coronavirusul are un nou simptom

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

O sursă implicată în aceste teste a confirmat duminică pentru AFP că au început experimentele. A dorit însă să își păstreze anonimatul.

Voluntarii chinezi care au fost vaccinați vor fi monitorizați pe o perioadă de șase luni. Nu există niciun tratament dovedit care să înfrângă coronavirusul până în acest moment. Covid-19 a ucis peste 14.000 de oameni în întreaga lume.

Citeste si: Românii își pot face în continuare cumpărăturile din piață. Ministrul Agriculturii: „Trebuie să rămână deschise”                            

                                                    

Autoritățile sanitare din China au dat undă verde pentru efectuarea unor teste pe oameni la 17 martie.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si