Bogdan este colegul meu. Eu, care scriu acest articol, o fac cu mândrie, pentru că astăzi vă povestesc despre un om care împarte zilnic aceeași locație de serviciu cu mine: sediul Kanal D. Bogdan era, până mai ieri, doar una dintre figurile plăcute care aduceau jurnalul Știrilor Kanal D și în atenția oamenilor cu deficiențe de auz. Pandemia de Coronavirus l-a aruncat în linia întâi, cu siguranță fără voia sau intenția lui.

Priceperea este cea care l-a propulsat în prim-planul celor mai importante comunicări ale autorităților acum, când România traversează o criză fără precedent. Bogdan face exact ceea ce știa mai bine, transmite. O face umăr la umăr cu cei mai importanți oameni ai Statului: Premierul Ludovic Orban, Ministrul de Interne Marcel Vela sau Secretarul de Stat Raed Arafat. O face în prime-time, pe toate posturile tv. Toate. Iar când își încheie misiunea, Bogdan vine la serviciu, la Kanal D, pentru că are de pregătit jurnalul.

 

bogdan-anicescu-interpret-surdo-muti-guvern-minister-interne
bogdan-anicescu-interpret-surdo-muti-guvern-minister-interne

 

Bogdan Anicescu a acordat un interviu în exclusivitate pentru jurnalistii stirilekanald.ro. S-a deschis, a povestit și s-a destăinutit dincolo de imaginea cuminte și sobră pe care o vedem la televizor. Vă invităm să urmăriți un interviu de excepție cu al nostru coleg celebru de la Stirile Kanal D.

 

Citeste si: Bogdan Anicescu, tânărul care traduce pentru surdo-muți mesajele autorităților, face parte din echipa Știrilor Kanal D: „Aici am căpătat multă experiență”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Informații oficiale: la nivel naţional, 153 de cadre medicale şi personal auxiliar sunt confirmate cu COVID-19. Aproape jumătate sunt medici

Citeste si: Klaus Iohannis, prima reacție după demisia lui Victor Costache

 

bogdan-anicescu-interpret-surdo-muti-guvern-minister-interne
bogdan-anicescu-interpret-surdo-muti-guvern-minister-interne

Pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor de Interne a existat, zilele trecute, o postare dedicată lui Bogdan Anicescu

 

bogdan-anicescu-interpret-surdo-muti-guvern-minister-interne
bogdan-anicescu-interpret-surdo-muti-guvern-minister-interne

 

Și oamenii care se ocupă de comunicarea Ministerului Afacerilor Interne au răspuns, zilele trecute, interesului uriaș născut în jurul lui Bogdan Anicescu, cu următoarea postare care s-a bucurat de un succes uriaș:

B ogdan are 31 de ani, este absolvent de Psihopedagogie Specială și este interpret în limbaj mimico-gestual în cadrul Asociației Naționale a Surzilor din România.
El este cel care ne ajută de fiecare dată când avem nevoie ca mesajele noastre să ajungă și la oamenii cu dificultăți de auz.
Un om de o modestie remarcabilă a venit după prima noastră transmisie live și ne-a spus:
- Vă mulțumesc!
- Pentru ce, Bogdan?
- Pentru că m-ați chemat și ați dat astfel, unei categorii aparte de oameni, șansa de a afla cum trebuie să se protejeze în această perioadă.


- Noi îți mulțumim pentru că din timpul tău liber vii să ne ajuți.
- În zilele acestea nu există timp liber! Mă bucur că pot face asta!
- E miezul nopții ai cu ce să te întorci acasă?
- Nu vă faceți probleme, vă rog! Mă descurc. Dar am o singura rugăminte, îmi puteți da o masca de protecție pentru acasă? Am grijă de o pisică pe care trebuie să o duc zilnic la tratament și as vrea să mă protejeze când ies din casă. Contra cost sau o să cumpăr una și v-o aduc data viitoare!
Dar noi am auzit doar "Data viitoare", din care am înțeles angajamentul și dorința unui om cu suflet mare de a contribui la efortul pe care cu toții îl facem pentru limitarea îmbolnăvirilor.
El este Bogdan. Un român care și-a asumat să ne ajute dintr-un motiv pe care poate încă nu și l-a căutat, dar pe care noi i l-am găsit: din patriotism.
Mulțumim, Bogdan!

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

bogdan-anicescu-interpret-surdo-muti-guvern-minister-interne
bogdan-anicescu-interpret-surdo-muti-guvern-minister-interne

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si