„Sunt afectat ca miliardele de persoane afectate de acest virus. Sunt afectat pentru că a infectat prieteni și o rudă de la Suceava, care a murit în condițiile acelea. Nu știu ce s-a întâmplat, a dat năvală virusul acolo. Este extrem de trist. Ea și soțul ei au un motel la Sucevița, probabil în vizite…, populația care trece pe acolo…nu știu, probabil o sa cerceteze”, a povestit actorul la România TV. Întrebat de starea sa de sănătate, actorul a spus că, la vârsta pe care o are se simte, încă, foarte bine.

„Sunt bine, sunt foarte bine la cei 80 de ani ai mei.”

Citeste si: Fericit că s-a vindecat, un rrom din Țăndărei, infectat cu COVID-19, face live de la Matei Balș! ”Tăiați porcul, facem paranghelie, m-am făcut bine”

Persoana din familia lui Alexandru Arșinel este decesul 11 din România. Avea 64 de ani și a fost internată la Spitalul Județean Suceava în stare gravă. Pacienta mai avea și alte probleme de sănătate.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Arafat anunţă că medicii nu vor putea refuza internarea unui pacient, chiar dacă acesta nu este testat

Citeste si: Voiculescu, despre interzicerea refuzării pacienţilor la internare: De acord. Cum rămâne, însă, cu mijloacele de protecţie lipsă pentru personalul expus?

„În cazul 11, este vorba de o femeie, 64 de ani, din județul Suceava, internată în stare gravă în Spitalul Județean Suceava – secția ATI, unde a fost intubată.

Femeia a fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași, unde a decedat astăzi. Pacienta suferea de boli asociate (HTA, cardiopatie ischemica, fibrilatie atrială) și a avut istoric de călătorie în perioada 13-29 februarie a.c. în Insulele Mauritius, Seychelles, Dubai”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si