O mamă din Marea Britanie a observat cum bebelușul de șapte sămptămâni părea agitat și avea un plâns diferit.

Era, de asemnea, extrem de obosit și nu se mișca în somn, așa cum făcea de obicei. Dimineața, i se schimbase culoarea pielii, iar un ochi era roșu și umflat.

Citeste si: Zi neagră cauzată de coronavirus. Crește numărul persoanelor decedate în Spania

De asemenea, el a dezvoltat o ușoară tuse și strănuta periodic. Mama sa a decis să îl ducă la spital.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ea a spus că, inițial, medicii au crezut că temperatura ușor crescută și ritmul cardiac rapid sunt cauzate de septicemie.

I s-au administrat antibiotice, iar familiei i s-a cerut să rămână în spital timp de 48 de ore, în timp ce așteptau rezultatele unor analize de sânge. Bebelușului i-a fost făcut și un test de coronavirus, dar părinților li s-a spus că rezultatele vor întârzia.

Citeste si: Informații oficiale: bilanţul victimelor epidemiei noului coronavirus în Marea Britanie depăşeşte 1.400 de morţi

Rezultatele au venit în ziua următoare, iar bebelușul era pozitiv la coronavirus.

Avertisment pentru părinți

Mama bebelușului a trimis un avertisment pentru părinți, în care trece în revistă principalele simptome.

„De când am ajuns acasă, starea lui s-a îmbunătățit. Acum arată doar semne pe care le-aș descrie ca ultimele urme ale unei răceli.

Temperatura lui este mai scăzută.

Citeste si: Experții epidemiologi vin cu vești proaste despre COVID-19

Principalele simptome ar fi durerea de cap, pierderea mirosului, dureri de spate și o ușoară durere în gât, cu toate acestea, toate sunt gestionabile fără vreun medicament special”, a scris femeia, potrivit The Sun.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si