Întrebată ce se va întâmpla cu examenele de licență și cele de dizertație, ministrul Educației a răspuns: „Examenul de admitere la facultate va fi organizat după ce va fi organizat examenul de Bacalaureat iar celelalte după ce se încheie anul universitar cu bine”.

Citeste si: Ordonanța 8, în pregătire. Ce se știe până acum despre noile măsuri care vor fi luate

Cu o zi în urmă, Monica Anisie a anunțat că probele scrie ale evaluării naționale și bacalaureatului vor putea fi organizate în iulie, dar subiectele nu vor conține programa semestrului al doilea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Examenul de bacalaureat

Ea a mai precizat că data examenelor depinde însă de evoluția epidemiei de coronavirus din România.

Citeste si: CNAS anunță noi măsuri pentru limitarea răspândirii cu coronavirus

„Am recomandat realizarea de lecții suport online și suntem conștienți că mai există comunități în care accesul la tehnologie e dificil. Am realizat un parteneriat cu televiziunea publică, am început să obținem tablete pentru comunitățile defavorizate.

În ultima perioadă am avut consultări cu partenerii ministerului – elevi, studenți, părinți, sindicate, consiliul rectorilor. Am agreat măsurile care se impun odată cu reluarea cursurilor și finalizarea anului școlar 2019-2020”, a anunțat Monica Anisie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si