Ella, Andy și Oprică. Ella de la „Puterea Dragostei” și Andreea Oprică război total pentru inima lui Andy Adetu. Oprică nu se lasă și atacă dur. „Ella, Andreea Oprică susține că tu nu ți-ai terminat treburile cu Jador!” a menționat Andy Adetu.

ella oprică andy

Ella de la „Puterea Dragostei” și Andreea Oprică război total pentru inima lui Andy Adetu: „Am fost femeia lui Jador!”

Ella, Andy și Oprică. „Am fost femeia lui Jador, toată lumea știe. Eu nu înțeleg ce o interesează pe Oprică!” a declarat Ella.

Ella, Andy și Oprică. „Nu mai, mă retrag eu...dacă ai fost femeia lui Jador!” a adăugat Andy Adetu.

ella oprică andy

Ella, Andy și Oprică. Scandalul din casa iubirii de la Kanal D, a început după ce Andreea Oprică l-a sunat pe Jador și l-a chemat în casă pentru Ella. Andy Adetu a devenit gelos și i-a cerut explicații Ellei.

ella oprică andy

Ella, Andy și Oprică. Andreea Pirui a intervenit și a zis: „De ce dai în părinți Oprică? Dacă zici de părinți, iese scandal. E săptămâna Mare.

De ce o înjuri de mamă? Fă-o cum vrei pe ea, dar nu implica părinții. Ai zis că nu mai vrei să înjuri și să jignești”.

Ella, Andy și Oprică. Andreea Opircă a continuat să se lege de mama Ellei și să arunce acuze și jigniri: „Voiam să mai mă cizelez, dar asta e, suntem oameni, ne enervăm. Nu am ajuns la violență!”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

ella oprică andy

Ella, Andy și Oprică. „Andreea Pirui, frumos ar fi să le lași pe ele să-și ducă până la cap discuția!” a transmis Andy de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Scandal fără precedent în casa „Puterea Dragostei”. Andreea Pirui s-a dezlănțuit și s-a bătut cu Roxana. VIDEO

Ella, Andy și Oprică. „Ella fă-ți talentul. Ignoră-mă că eu te ignor, fato! Nu reprezinți nimic în fața mea. Vorbește cu Andy, cu prietena ta, Andreea.” a spus Oprică.

Ella, Andy și Oprică. Ella a luat atitudine: Dacă inima mea a ales să-l iubească pe Jador la un moment dat, asta e...”.

Citeste si: Nelson Mondialu aruncă bomba după ce a fost amenințat de trei concurenți din casa „Puterea Dragostei”: „Vom regla conturile! O să vă rugați să dureze emisiunea 30 de ani! O să purtați fustițe!”

Ella, Andy și Oprică. Andy Adetu s-a enervat și a transmis: Ella eu nu am avut nimic cu Oprică, poate că n-a putut să mă aibă, de aceea reacționează așa. În primul rând, dacă Jador a fost bărbatul tău și în standardele tale, mă retrag eu.”.

Ella, Andy și Oprică. „Dar tu ai știut de la început ce am avut cu Jador. E imposibil de repetat ce a zis Oprică de mama mea. Pentru un dans să se ajungă la lucrurile astea. Dacă ai ceva în spate cu ea, mă retrag eu în glorie.” a menționat Ella de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Vezi cum au fost suprinși Andy Adetu și Cătălin de la „Puterea Dragostei” pe timp de pandemie. Ce mesaj are Andy pentru oamenii din izolare

Ella, Andy și Oprică. Andreea Pirui îi ține apărarea Ellei și susține că Oprică este singura fată din casă care înjură de familie și de „rasă”.

Ella, Andy și Oprică. „Ești un bărbat frumos, n-am ce să zic, dar n-am zis că mor după tine, că vai...nu știu ce informații au ajuns la tine.” a adăugat Ella de la „Puterea Dragostei”.

ella oprică andy

Ella, Andy și Oprică. Fetele din casă îl acuză pe Andy că o place pe Ella. Băiatul a transmis: „E o fată frumoasă și atât! Punct!”.

Citeste si: Ce detaliu au observat fanii dupa ce Simina a postat imagini cu Dominic: ''E copilul lui Jador''

Ella, Andy și Oprică. Scandalul a degenerat și a luat amploare între Andreea Pirui și Andy. Pirui îl acuză pe bărbat că s-a băgat în relația ei și să-și vadă de Opircă de acum încolo pentru că nu poate face nimic de ea. Andy a încheiat prin a spune că nu a avut relație și nu va avea cu Andreea Oprică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si