Vasile Badea sau "Spartacus Idolu Femeilor", așa cum s-a autoproclamat bărbatul care a pus pe jar polițiștii din Capitală în prima zi de Paști, a devenit un personaj extrem de cunoscut în România, în special după scandalul uriaș iscat în perioada Sărbătorilor Pascale.

Întregul episod s-a petrecut în Rahova, acolo unde bărbatul locuiește împreună cu familia lui și este recunoscut pentru chermezele mari pe care le dă de sărbători, "o veche pasiune" de-a lui, după cum a mărturisit, și de la care nu a vrut să facă rabat nici măcar în perioada de carantină.

Spartacus, liderul scandalagiilor din rahoca, a provocat forțele de ordine

Spartacus, liderul scandalagiilor din Rahova, a fost cel care a ignorat masurile impuse de autorități, provocând forțele de ordine. "Să moară Alesia, dacă nu-i răstorn, dacă vine poliția! Să vină poliția! Revoluție!", au fost cuvintele spuse de bărbat pe o filmare făcută în timpul chefului din prima zi de Paște. ”Dorința” i-a fost ”îndeplinită”, astfel că polițiști, jandarmi și luptători de la Serviciul Acțiuni Speciale (SAȘ) au intervenit în forță pentru a-i dispersa pe scandalagii, inclusiv pe el. S-au tras și focuri de armă, iar la final, oamenii legii au condus la audieri 37 de persoane, iar nouă dintre acestea au fost reținute,acuzate de săvârșirea infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Citeste si: VIDEO| Război în stradă cu Poliția. Scene incredibile în cartierul bucureștean Rahova

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Cum petrecea sărbătorile Spartacus, liderul scandalagiilor din Rahova, înainte să fie reținut de Poliție

Citeste si: Spartacus, liderul batausilor din Rahova din ziua de Paste, sifonat! Cum arata dupa confruntarea cu politistii: "Imi pare rau"

Spartacus, liderul scandalagiilor din Rahova, ironizat pe facebook. ” Când ceri să vină poliția și Dumnezeu îți îndeplineste dorințele

Cum era de așteptat, după ce a încălcat restricțiile impuse de autorități și a atacat oamenii legii cu pietre, Spartacus "Idolu Fetelor" a fost prima dată dus la secție, apoi, în urmă cu câteva ore, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Imediat, Spartacus, liderul scandalagiilor din Rahova, a fost ironizat de anumiți oameni ai legii pe adresele de socializare. Drept dovadă, pe facebook,s-a postat o imagine cu el, la care au adăugat decizia oficială, dar și un post scriptum. ”Când ceri să vină poliția și Dumnezeu îți îndeplineste dorințele. Asta da minune de Paști, 30 de zile în arestul poliției”, se menționează în postare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si