Ar fi chemat agenții în toiul nopții să-i dea femeii amendă. În imagine filmate, Gabriel Oprea Junior apare relaxat. Fumează sprijinit pe autospeciala Poliției!

Imaginile au fost suprinse în urmă cu 2 nopţi, într-un cartier rezidenţial din Bucureşti. Femeia care filmează, fiica fostului mare fotbalist dinamovist Lică Nunweiller, spune că i-a surprins pe poliţişti cum îi fotografiau maşina. Lângă autoturism era fiul lui Gabriel Oprea, cel care i-ar fi chemat pe agenți.

Citeste si: Informații oficiale: Coronavirusul a mai ucis 13 români. Bilanțul ajunge la 65 de morți

Suprinzătoare este atitudinea lui Gabriel Oprea junior. Fiul fostului ministru de Interne stă nonşalant pe maşina de poliţie şi fumează, urmărind scandalul din faţa sa. Nu poartă mască şi se comportă de parcă poliţiştii ar fi prietenii lui.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Femeia spune că familia Oprea ar vrea să pună mâna pe locul ei de parcare și că nu ar fi prima oară când recurg la tot felul de metode ca să reușească.

Citeste si: Accident teribil provocat de un fost prefect de Suceava: un tânăr de 34 de ani a decedat

În replică, fiul lui Gabriel Oprea a postat mai multe înregistrări mai vechi în care apare vecina sa:

"Doamna Nunweiller, care are locul de parcare de langa al meu, si-a parcat cele doua masini astfel incat a blocat atat masina mea, aflata pe locul meu de parcare, dar si trotuarul si rampa de acces. Precizez ca doamna Nunweiller are un loc de parcare si doua masini, pe care doreste sa le parcheze in fata intrarii in cladire, blocand, astfel accesul.

Ceea ce am facut, a fost sa sun la 112 si sa comunic acest fapt."

În privinţa incidentului de acum 2 nopţi, superiorii agenţilor spun că aceştia s-au deplasat în cartierul rezidenţial pentru un apel la 112 care anunţa că o maşină este parcată pe trotuar.

Citeste si: Fiul fostului ministru Gabriel Oprea a donat dezinfectant pentru mâini

Proprietara atutoturismului s-a plâns şi ea că agenţii au făcut un abuz, aşa că s-a deschis o nouă anchetă.

Cât despre familia fostului ministeru de Interne, nu e prima oară când e implicată în scandaluri. În trecut, presa a scris că Gabriel Oprea și-ar fi angajat fiul, pe ascuns, la Ministerul Agriculturii. Iar fostul ministru este anchetat după ce un poliţist de la rutieră care deschidea drumul coloanei sale oficiale, a murit în timpul misiunii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si