Drumul spre litoral a fost mai liber ca niciodată, însă chiar şi aşa poliţiştii au organizat mai multe filtre la ieşirea din Bucureşti. Fiecare şofer care a intrat pe A2 trebuia să aibă un motiv serios pentru a părăsi Capitala.

Zeci de mii de poliţişti, jandarmi, angajaţi MAPN şi poliţişti locali au fost prezenţi la datorie. Au fost formate 150 de echipe operative pentru intervenţii rapide, iar intrările şi ieşirile din oraşe au fost păzite de oamenii legii.

Citeste si: Şase tineri au făcut grătar pe malul râului Mureş. Trei dintre ei îşi montaseră corturile în zonă, fiind amendaţi

În plus, au fost ridicate elicoptere care au survolat deasupra zonelor de risc din ţara noastră şi au monitorizat cele mai circulate şosele.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Verificări de amploare au fost şi pe Drumul National 1. Acolo poliţiştii au fost așezați în zona strategice astfel încât șoferii să nu poată păcăli filtrele.

Citeste si: Marcel Ciolacu: Iohannis a vrut să acopere incompetenţa Guvernului PNL pe care îl conduce!

Au fost organizate filtre ale poliţiei la toate ieşirile din oraşe. O atenţie suplimentară a fost acordată aici pe DN1, care leagă Capitala de munte. La nivel naţional, sunt 36.000 de poliţişti care verifică dacă românii respectă ordonanţele militare.

Pădurile din jurul oraşelor au fost şi ele pustii, spre deosebire de anii trecuţi. Românii au putut face grătar doar în curtea casei, în prezenţa celor din familie. În pădure, sunetul micilor care sfârâiau pe grătare a fost inlocuit de sunetul copitelor de la caii jandarmeriei.

Citeste si: Simptome noi de COVID-19 la copii. Ce trebuie sa stie parintii

Şi gările au fost controlate de oamenii legii. Dacă dimineaţă a existat un flux mai mare de călători, după ora prânzului numărul celor care au plecat din Bucureşti cu trenul a scăzut considerabil.

Cei care nu au respectat măsurile s-au ales cu amenzi cuprinse intre 2.000 lei şi 20.000 lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si