Raed Arafat informează cetățenii ce să facă după data de 15 mai. Arafat susține că suntem abia la începutul pandemiei în România.

Raed Arafat face anunțul: „Pandemia este doar la începutul ei. Am depășit 850 de decese.”

„Pentru cei care pun la îndoială încă faptul că infecția cu COVID 19 continuă, iar cifrele nu sunt în scădere.

Iată ce s-a întâmplat în ultimele 4 zile:

Luni- 349 cazuri noi

Marți- 325 cazuri noi

Miercuri- 270 cazuri noi

Azi Joi- 392 cazuri noi

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Până acum din păcate am depășit 850 de decese.

Citeste si: Coronavirus: Peste 3.000 de decese provocate de COVID-19 în Suedia

Citeste si: Pentagonul recunoaşte că a ucis 132 de civili în războaiele pe care le-a purtat în 2019

Citeste si: Computer tomograf care permite depistarea pe loc a infectării cu COVID-19, la Institutul ”Matei Balş”

Pe plan mondial până acum s-au confirmat 3846226 de persoane și au decedat din păcate 265873 de persoane, iar pandemia este doar la începutul ei.
De aceea solicităm în continuare oamenilor să aibă grijă, să aibă răbdare, să fie înțelepți, și să respecte în continuare regulile de distanțare, indiferent cât de greu le este și indiferent ce păreri sau "trăzneli" citim pe rețelele de socializare sau ascultăm în spațiul public.

raed arafat anunț pandemie


Am ajuns la o fază hilară încât nu mai avem răbdare să terminăm ce amîinceput cu bine, și ni se induce în continuare ideea că nu ar mai fi nevoie de măsuri și ideea că totul este bine și că măsurile care au fost luate ar fi fost nejustificate și incorecte.

Unii chiar încearcă să convingă populația că boala nu ar exista și că totul ar fi o invenție și o conspirație, însă mă întreb dacă vreunul dintre aceștia se va simți pentru un moment responsabil pentru îmbolnăvirea sau decesul unei persoane care a luat de bune datele false și manupulative răspandite de acesta.

Eu vă rog, în continuare, să respectați regulile și să aveți grijă, indiferent ce vi se spune, pentru că regretul vine prea târziu și cu costuri care pot fi foarte mari!” a transmis Raed Arafat.

Citeste si: Ludovic Orban, anunț despre examenele naționale. Ce măsuri s-au luat

Secretarul de stat subliniează faptul că pericolul nu s-a terminat, iar românii trebuie să-și măsuri de protecție împotriva virusului coronavirus, în continuare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si