Millie Small se afla în propria ei casă în momentul în care a început să se simtă rău, potrivit presei internaționale. 

”Melodia My Boy Lollipop a devenit imediat hit în toată lumea. Am mers cu ea peste tot în lume, pentru că oamenii voiau să o vadă, iar Millie a fost extraordonară. Era o persoană drăguță, amuzantă, avea simțul umorului dezvoltat, era foarte specială”, a zis Chris, unul dintre co-producătorii care au colaborat cu faimoasa Millie.

Citeste si: Iluzionistul Roy Horn a murit din cauza unor complicații provocate de coronavirus

În anul 1965, melodia ”My Boy Lolipop” a făcut senzație și a devenit un real hit. Piesa a fost auzită inclusiv în timpul ceremoniei de deschidere a jocurilor Olimpice din 2012, la Londra. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Buzău: satul Râmnicelu a intrat în carantină

În 2016, Millie a dat un interviu în care a povestit cât de mult a luptat pentru a-și îndeplini un vis pe care l-a avut încă din copilărie, și anume acela de a deveni cântăreață. 

Citeste si: Moartea fostului concurent de la ”Românii au talent”, învăluită în mister! Prietenii lui Cătălin nu cred în sinucidere: ”Ceva nu se leagă”

”Am fost născută cu numele de Millicent Small, pentru că părinții mei lucrau pe o plantație de zahăr, și chiar dacă nu cunoșteam pe absolut nimeni în domeniul artistic, mi-a plăcut să cânt. Când aveam 12 ani, am luat parte la un talent show ”The Vere Johns Opportunity Hour” la Palatul din Montego Bay, Jamaica.

Erau 2000 de spectatori”, povestea Millie Small în 2016. 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si