Actorul provine dintr-o familie modesta, a muncit de tanar pentru a suplini veniturile din familie. Drumul spre celebritate nu a fost unul usor. A decis sa plece in capitala modei, Milano, sa isi incerce norocul in domeniu modellingului, insa, nereusind sa se adapteze dinamicii acestei lumi s-a intors acasa si, timp de trei ani, a lucrat ca brutar.

„De copil, in timpul zilei mergeam la scoala, iar noaptea lucram la un hotel.

La 17 ani, m-am trezit intr-o lume din care nu simteam ca fac parte. Eram un baiat simplu, din suburbie. M-am întors în Venetia si m-am angajat intr-o brutarie. A fost o experienta frumoasa, dar dupa trei ani in care m-am trezit la ora doua noaptea, am decis sa mai fac o incercare. Am lucrat ca model si am reusit astfel sa strang banii cu care sa urmez, timp de trei ani, cursurile unei scoli de teatru", a povestit Matteo Martari intr-un interviu acordat Vanity Fair.

De la brutar la actor de succes. Matteo Martari, cel care îl interpretează pe Francesco de Pazzi în „Familia Medici: Conducătorii Florenței”, are o viață demnă de un roman

Vorbeste trei limbi straine, franceza, engleza si portugheza; pe aceasta din urma a invatat-o cand s-a indragostit de o brazilianca cu care a fost logodit timp de trei ani.

Matteo Martari, cel care îl interpretează pe Francesco de Pazzi în „Familia Medici: Conducătorii Florenței”

A prezentat pentru unele dintre cela mai importante case de moda si a fost imaginea campaniilor multor branduri celebre. Zambeste deseori din paginile unor reviste celebre, precum GQ Italia sau Esquire Spania, dar se declara un timid.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Orașul din Europa în care locuitorii vor primi 50 de euro pentru a merge la restaurante

Citeste si: Un nou laborator de testare pentru COVID-19 va fi deschis la Spitalul Judeţean Timişoara

Citeste si: Aurelia Dobre a entuziasmat din nou lumea cu exercițiile sale! Fosta mare gimastă a ajuns în ziarele britanice după ce a strâns milioane de vizualizări pe TikTok VIDEO

Discretia este cuvantul de ordine si in ceea ce priveste viata sa privata. Admirat de reprezentantele sexului slab, Matteo Martari afirma ca e singur, insa saptamanalul italian Chi a dat ca sigura informatia conform careia ar avea o relatie cu celebra actrita Miriam Leone. Informatia nu a fost confirmata de nici unul dintre cei doi actori.

Citeste si: Curs valutar 14 mai 2020. A crescut euro

Matteo Martari, cel care îl interpretează pe Francesco de Pazzi în „Familia Medici: Conducătorii Florenței”

Pe Matteo Martari il puteti urmari in aceasta seara, incepand cu ora 22.00, intr-un nou episod "Familia Medici: Conducatorii Florentei", la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si