Potrivit Poliţiei Judeţene Sibiu, poliţiştii din Mediaş au deschis cercetări după ce au fost anunţaţi telefonic, de locatarul unui bloc, despre faptul că vecina sa nu a mai fost văzută de câteva zile, iar din apartament se simte un miros puternic.

Citeste si: Adrian Streinu Cercel, avertisment privind medicametul cu care au fost tratați pacienții cu coronavirus

"La faţa locului poliţiştii au stat de vorbă cu fiul acesteia, care le-a spus că mama sa lipseşte, este plecată de acasă şi a închis repede usa, refuzând să mai deschidă.

Întrucât poliţiştii au insistat să deschidă, mirosul suspect fiind puternic, au solicitat sprijin colegilor de la ISU Mediaş pentru a intra in imobil", arată sursa citată.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Aproximativ 200 de tone de materiale şi echipamente medicale, în valoare de 15 milioane de euro, achiziţionate pentru Armata Română

Atunci când au intrat în apartament, poliţiştii au constatat că bărbatul, în vârstă de 67 de ani, care le-a deschis iniţial era decedat, prin spânzurare, iar mama acestuia, în vârstă de 86 de ani, era moartă la rândul său.

La fata locului a fost solicitat şi un medic legist.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din Medias, urmând ca în funcţie de rezultatul autopsiei privind cauza decesului să fie stabilită şi încadrarea juridică a faptei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si