”Speram să avem o dezbatere despre problemele importante pentru români, cele economice. Mulţumesc premierului pentru argumentele aduse. Am avut şi o transformare a acestei teme într-o zonă de atac la persoană şi atac politic din partea colegilor de la PSD şi Pro România”, a afirmat, luni, Florin Roman, în Camera Deputaţilor.

Citeste si: Ciolacu, la Ora Guvernului: „Cele trei zile ale prostiei vor marca pentru totdeauna guvernul pe care-l conduceţi”

Acesta a adăugat: ”Mă enervam când o vedeam la microfon pe Dăncilă. Cum arăta România azi cu Dragnea şi Dăncilă? Mi-am amintat de bătaie de joc a colegilor de la secţiile de votare. Amintiţi-vă de manelele lui Bădălău, de toate lucrurile urâte făcute diasporei. Nu am uitat aceste lucruri. Facem ce putem într-o situaţie excepţională, nu normală. Voi vorbţi de responsabilitate? Aţi bătut românii în stradă la 10 august. Dacă nu vă amintiţi, vă amintim de fiecare dată acest lucru”.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Un nou concurent intră în casa „Puterea Dragostei”. Pentru cine a pășit Murat în competiție

Citeste si: Avertizare meteo. Ploile și grindina pun stăpânire pe aproape toată țara

În finalul discursului său, Roman a afirmat: ”Dincolo de războiul cu pandemia, dragi români, mai avem un răsboi de dus: ciuma roşie trebuie extirpată până la capăt!”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si