Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu, pe data de 19 mai, în jurul orei 10, poliţiştii Secţiei Nr. 8 Poliţie Rurală Roata de Jos au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie din comuna Crevedia Mare, cu privire la faptul că nepotul său, Nicuşor Stefan Dorobanţu, de 6 ani, din localitate, a dispărut.

Citeste si: Creatoarea Polidinului, celebrul vaccin românesc, nu crede în apariția rapidă a unui vaccin anti-Covid: „Perspectiva este îndepărtată”

El are o înălţime de 90 de centimetri, 20 de kilograme, ten deschis, păr blond, drept, scurt, ochi căprui, faţă ovală, nas drept, mic, fără semne distinctive.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Incendiu violent pe DN 1, la ieşire din Sinaia spre Buşteni. O cisternă cu 30 de tone motorină şi benzină a luat foc

În momentul plecării, băiatul era îmbrăcat cu un tricou cu mâneca scurtă de culoare verde, pantaloni gri şi adidaşi culoare alb-albastru.

Citeste si: De ce nu poate fi condamnat soțul mezzosopranei din Iași? ”Chiar şi în cazul în care ar mărturisi că el ar fi autorul...”

La misiunea de căutare a copilului participă şi un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si