Un adolescent, în vârstă de 13 ani, și-a ucis fratele mai mic cu bestialitate. Într-ocriză de gelozie, băiatul a pus mâna pe cuțit și l-a înjunghiat pe fratele lui de 15 ori. 

Cazul fără precedent a avut loc în regiunea Krasnoyarsk Krai din Rusia, la finalul lunii aprilie. În fața anchetatorilor, băiatul a mărturisit că și-a omorât fratele în locuința lor, potrivit The Sun.

 și-a înjunghiat de fratele de 15 ori

Frații locuiau alături de sora lor de 6 luni, de mama lor și de logodnicul acesteia. Pe 23 aprilie, femeia și-a dus fiica la casa bunicilor, iar fiii ei au rămas singuri acasă.

Caz fără precedent: și-a înjunghiat de fratele de 15 ori, nervos că a pierdut un joc pe telefon

Conform anchetatorilor, fratele cel mare a început să se joace pe telefonul mobil, dar și-a pierdut cumpătul atunci când a pierdut la un nivel. Atunci ar fi început să lovească mobilierul și să întoarcă locuința cu susul în jos. Și-a spart și telefonul, iar criminaliștii bănuiesc că acest lucru l-a trezit pe fratele lui, Bogdan, care s-a ascuns în bucătărie de furia lui.

 și-a înjunghiat de fratele de 15 ori

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fratele cel mare s-a temut că cel mic le va spune tuturor despre dezastrul pe care l-a făcut, ar fi pus mâna pe cuțit și, într-o criză de isterie, l-ar fi înjunghiat pe micuț de 15 ori.

Când mama copiilor a sosit acasă nu a crezut povestea spusă de adolescent și a chemat Poliția.

 și-a înjunghiat de fratele de 15 ori

În fața anchetatorilor, adolescentul a recunoscut crima, motivând că se temea că fratele îi va spune mamei că a distrus mobila din casă.

Citeste si: VIDEO| Pământ gratis pentru tineri

Citeste si: VIDEO| Românii sunt tot în stare de urgență, dar nu izolați în case, ci pe la porțile instituțiilor statului

Citeste si: VIDEO| Stau la coadă ca să vină acasă

A fost deschis un dosar penal pentru omor, însă nu se știe dacă băiatul a fost arestat.

Citeste si: Imagini inedite! Cum a ales să-și distreze un tătic fetița în timpul pandemiei. Videoclipul este viral pe social media


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si