Nu vă gândiți la zeci sau sute de invitaţi. Nici vorbă de aşa ceva! Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat că la o petrecere organizată într-un apartament, pentru o zi de naştere sau de nume, numărul maxim de invitaţi este de 8. Aşadar, gazda şi încă 7 persoane din afară.

Citeste si: Raed Arafat: „Există informații în spațiul public menite să creeze haos și să scadă credibilitatea autorităților”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Evenimentele personale care ţin şi de o slujbă organizată la biserică, o nuntă, botez sau o înmormântare pot fi organizate cu un număr de cel mult 16 participanţi.

Citeste si: VIDEO| Coşmar în Vama Nădlac

Există şi promisiuni că lucrurile se vor schimba. De la jumătatea lunii viitoare am putea renunţa la această regulă, dacă numărul infectărilor scade, spune ministrul.

Citeste si: Marcel Vela le răspunde românilor. Ce a spus ministrul despre petrecerile în apartament?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si