Un bărbat din Arad a murit, în urma unui impact puternic cu un tren. Întâmplarea a avut loc pe strada Poetului, la o trecere peste calea ferată, atunci când bărbatul a încercat să se strecoare pe lângă bariera coborâtă.

Arad: A murit călcat de tren. Ce voia să facă omul

Bărbatul din Arad se afla pe bicicletă. Potrivit informațiilor transmise de către autorități, bărbatul a suferit răni grave și a murit pe loc.

Eforturile medicilor sosiți la fața locului au fost în zadar, fiind declarat decesul în cele din urmă.

Citeste si: VIDEO| ”Ofertă” la mare: 965 euro/ noapte

Citeste si: Doliu printre muzicieni. Un star al muzicii a pierdut lupta cu viața

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Polițistul care a fost concediat după ce și-a acuzat șefii că îl presează să dea amenzi e dator vândut! Kovacs Valer depinde acum doar de salariul mic al soției sale, care e cameristă la un hotel!

a murit călcat de tren

“Bărbatul se deplasa pe lângă bicicletă şi a fost acroşat de trenul Regio 16207 care circula pe ruta Arad- Nădlac. Barierele erau lăsate, dar bărbatul ar fi încercat să se strecoare ca să traverseze liniile de tren”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga.

Citeste si: Lora primește lovitură după lovitură. A făcut anunțul trist în direct. Ce se întâmplă cu artista și iubitul ei?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si