Ionuț Stroe a fost numit „ministrul în chiloți” după o întâmplare amuzantă petrecută zilele trecute. Invitat prin skype la o emisiune a Pro X, moderată de Mihai Mironică, minstrul Tineretului și Sportului a atins camera dupa o miscare brusca. Stroe avea imbracaminte office doar pe jumatate, ministrul purtând doar boxeri in partea de jos si totul s-a vazut in direct. In ciuda momentului nedorit, politicianul a avut puterea sa zambeasca si a continuat interventia.

Citeste si: Se cere demiterea ministrului Educatiei, Monica Anisie: "Am ajuns in colaps educational"

Citeste si: Marcel Vela a fost decorat de președintele țării din postura de luptător pentru victoria Revoluției din 1989!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Nelu Tătaru, Ministrul Sănătății: purtarea măștilor este obligatorie. Reguli

Ulterior, Stroe a reacționat pe Facebook, după ce episodul a început să fie distribuit pe rețelele sociale. El a postat o fotografie a sa, așa cum a fost îmbrăcat în timpul interviului, cu mesajul „Duminică dimineață, acasă, ținutele sunt mai „sportive”, chiar și atunci când dau interviuri.

N-am o problemă că am devenit viral și știu că toți care vor sări să critice poartă pantaloni de ski și pantofi acasă”, a scris el.( vezi cine a dat-o în judecată pe Viorica Dăncilă)

Ce avere are ministrul în chiloți. Ionuț Stroe nu este un demnitar bogat 

Ionuț Stroe nu este un demnitar bogat, conform ultimei decoarații de avere, pe care a depus-o pe 6 aprilie 2020.

El nu deține terenuri și case, singurul bun aflat pe numele său fiind un autoturism BMW X3 cumpărat în 2014. În schimb, el are în conturi aproximativ 160.000 de lei, adică aproape 35.000 de euro.

La rubrica datoriilor, Stroe a completat că are de returnat un credit de 208.800 de lei, scadent în 2040, dar și că s-a împrumutat cu 60.000 de lei de la tatăl său, căruia i-a restituit deja 40.000 de lei. La venituri anuale, Stroe a completat 110.031 lei încasată de la Camera Deputaților și 12.168 lei primită de când e ministru. În total, Stroe a câștigat 122.199 de lei, adică 10.183 lei pe lună.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si