”Bolnavii de COVID-19 sunt atâția câți sunt …În țara asta sunt 20 de milioane de oameni din care 5 milioane sunt pacienți.

Citeste si: Un deţinut extrădat în România, confirmat cu coronavirus. El se află la Penitenciarul-Spital Jilava şi va fi retestat

Din păcate, numărul de pacienți din țara asta este de 5 milioane. Un acut se poate transforma în cronic în orice moment și sunt oameni care și-au pierdut viața.

(…) Ne confruntăm cu o avalanșă de pacienți la care nu mai putem face față. Oamenii au venit buluc, pentru că erau programați. Înainte de a începe această perioadă în România erau cam un milion de programări pe zi.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Românii care merg în vacanță în Grecia sau Bulgaria stau la întoarcere 14 zile în izolare

Fiecare vrea să fie primul. Oamenii nu mai respectă nimic, degeaba strigă portarul să se păstreze distanța. Fiecare vrea să fie primul la ușa medicului”, a declarat Monica Pop, la un post de televiziune.

Citeste si: Andra Volos nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Mocanu: „A fost o regie! Eu l-am trimis pe Bogdan să mă înșele cu alta...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si