Retelele de socializare sunt împânzite de mesaje de condoleanțe dar si de clipuri care o înfățișează pe Mercy plina de viata si de voie buna...asa cum se afișa mereu in public.

Cântând si plina de viata, asa era Mercy. Una din surorile tinerei a postat acest clip care înfățișează câteva clipe petrecute de studenta acasa, in Uganda, alaturi de familie.

Citeste si: VIDEO| Mărturii în exclusivitate: Rudele studentei moarte la Timișoara derulează propria anchetă

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fredona cântece despre Dumnezeu. Pe lângă acest clip, sora victimei scrie: Tatăl meu din Ceruri, Mercy a fost roaba Ta. Te rog, dezvăluie-ne cauza morții subite! În numele lui Iisus mă rog. Amin!

Nici in România, Mercy nu era altfel. Desi era la mii de kilometri depărtare de cei dragi, tanara incerca sa se bucure de tot ce viața îi oferea, mai ales ca reușite sa isi atinga visul de a studia Economia la Universitatea de Vest din Timsioara.

Se acomodase aici, învățase chiar si cateva cuvinte in limba romana pentru a se integra cat mai bine in rândul colegilor de camin.

Citeste si: VIDEO| Moartea studentei din Africa, mister total

Desi a trecut aproape o săptămână de cand Mercy a fost gasita fara suflare in camera de camin, colegii ei sunt inca in stare de soc.

Intre timp, ancheta este departe de a se fi terminat.

Rudele fetei din Uganda au cerut autoritatilor române un raport complet in ceea ce priveste cauza decesului. Acestea vor putea sa vina in Romania pentru a ridica trupul neînsuflețit al studentei abia dupa ce se va ridica starea de alerta. 

Citeste si: Înfiorător! Un tată și-a bătut cu bestialitate propria fiică, după care i-a dat foc. Motivul este halucinant


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si