Grav e că printre cei care îl privesc se regăsesc o grămadă de copii, la care au ajuns mesajele revoltătoare. Iar asta nu poate decât să le influențeze negativ comportamentul. Bărbatul și-a cerut scuze, însă abia după ce a fost deschis un penal pe numele lui.

Aceste imagini sunt filmate la Bacău, unde vlogerul a fost așteptat de sute de copii.

Instigarea la violență față de femei

Instigarea la violență față de femei e una din lecțiile șocante și ilegale pe care cel supranumit „Colo” le-a predat acestor tineri.

Individul de 28 de ani folosește un limbaj extrem de vulgar- de aceea întreg conținutul acestui videoclip e imposibil de redat. Iar de aici până la o anchetă penală a fost doar un pas.

După un val de revoltă- o asociație a făcut plângere penală și îl acuză pe vloger de fapte groaznice: instigare publică la săvârșirea infracțiunii de viol, agresiune sexuală și act sexual cu un minor, precum şi incitare la ură sau discriminare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

VIDEO | Îndemnul şocant al unui vlogger
VIDEO | Îndemnul şocant al unui vlogger

Citeste si: Bombă în cazul Caracal. Camera 6 din casa lui Gheorghe Dincă a dispărut

Zeno Şustac este tatăl unui băiețel de 8 ani. Omul a turbat când a văzut ce mesaje terifiante promova individul.

„Ma gandesc cum s-ar simti o fata care aude un astfel de mesaj, una influentata sau pusa intr-o pozitie stanjenitoare de un fan al acestui mesaj.

Cum se simte o mama sau un tata care vede pe internet un astfel de mesaj! Genul acesta de mesaje nu trebuie tolerate in societatea romaneasca", a afirmat acesta.

La fel de supărată e și mama unui băiețel...

„Prima reacție a fost de revoltă... de oripilare, să spun așa! Și atunci cum îmi protejez copilul sau cum protejez un copil! Îl las o oră pe tabletă și îi restricționez videoclipul și tot felul de filmulețe pe care le consider needucative pentru el! Dar nu pot face asta la infinit”, a afirmat femeia.

Avertismentul specialiştilor

Specialiștii le atrag atenția tinerilor să fie cu băgare de seamă atunci când își aleg modelele în viață din mediul online. Orice pas greșit poate avea urmări devastatoare pentru dezvoltarea ca om pe viitor.

Din dorinta de vizualizari tanarul va trebui acum sa suporte consecinte. Multi dintre sponsorii vlogului au incetat contractele cu acest individ si in plus Politia Capitalei s-a autosesizat si il cerceteaza pt spusele sale.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citeste si: Cine este iubita vlogger-ului care povestea cum ar viola el minore? Alexandra și ”Colo” Bălan se pozau împreună în ipostaze fierbinți

Abia după criticile aspre- și după ce poliția s-a autosesizat- Alexandru Bălan pare să fi conștientizat cât rău a făcut. Într-un ultim videoclip postat el își cere scuze. Și-a motivat gestul care sfidează orice granițe ale normalității spunând că a vrut doar să acapareze cât mai mulți urmăritori într-un timp cât mai scurt.

Însă pornirile nebune au antecedente. În 2019, într-un alt videoclip, a povestit cu amănunte cum „a bătut o blondă la Untold”, pentru că fata i-ar fi furat locul în fața scenei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si