Senatorul Rick Scott a declarat duminică la BBC că aceste probe provin de la servicii de informaţii, însă a refuzat să prezinte vreuna.

Citeste si: Un oraş din România, pe lista celor mai sigure destinaţii turistice europene în timpul pandemiei

”Dacă acest parlamentar spune că China încearcă să saboteze dezvoltarea vaccinului ţărilor occidentale, atunci vă rugăm să prezentaţi probe”, a cerut luni, într-o conferinţă de presă, o purtătoare de cuvânt a Ministerului chinez de Externe, Hua Chunying.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dezvoltarea unui vaccin împotriva covid-19, boala provocată de noul coronavirus SARS-Cov-2, care a apărut în decembrie în China, nu este o competiţie, a subliniat ea.

Citeste si: Coronavirus România. Număr scăzut de noi cazuri de îmbolnăvire la începutul săptămânii

Beijingul speră ca Washingtonul să-şi ia angajamentul, la fel ca China, de a oferi în mod gratuit un vaccin împotriva covid-19 restului lumii, în cazul în care descoperă un astfel de vaccind, a insistat Hua Chunying.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si