Administratorii bazinelor se pregătesc și spun că nu există niciun pericol de infecție dacă lumea va respecta distanțarea socială.

Pe de altă parte, patronii de restaurante avertizează că vor fi nevoiți să dea angajați afară, având în vedere că doar terasele pot funcționa și după 15 iunie.

Vestea că piscinele se redeschid de luni o bucură enorma pe această tânără din Capitală care nu mai știa ce să facă cu timpul liber:

Într-un parc acvatic din Capitală, totul e gata pentru marea redeschidere.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Patronatele din turism spun că vor acţiona Guvernul în instanţă dacă restaurantele nu se deschid pe 15 iunie

Ar putea să încapă 7 mii de oameni, însă, din pricina măsurilor de distanțare, o mie va fi limita din 15 iunie până la noi relaxări.

Distanțarea se va face și în apă, spun patronii, adică o persoană pe circa 10 metri pătrați.

În plus, apa va fi dezinfectată cu clor mai des, astfel încât riscul de contaminare să fie zero.

Nici restaurantele nu se redeschid cu toate că patronii s-au rugat pe la ușile guvernului.

Citeste si: Amenajarea unei terase exterioare

Rămân în continuare deschise doar terasele. Vestea a venit ca o lovitueră sub centură pentru patroni.

Mai rău e că de suferit au angajații.

Pierderile sunt tot mai mari de la o zi la alta, astfel că niciun patron nu va risca falimentul, ci va da oameni afară, oameni care vor îngroșa serios rândurile șomerilor.

Pe 21 iunie ar putea fi ultima zi de restricții. Partidele care formează majoritatea parlamentară, spun că nu vor vota prelungirea stării de alertă, aşa cum ar vrea Guvernul Orban.

Citeste si: Se redeschid salile de fitness. Care sunt masurile de distantare: Nu vor putea fi folosite dusurile!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si