Un belgian trăiește teroarea vieții. El este hărțuit cu mâncare, de mai bine de nouă ani. Jean Van Landeghem primește zilnic, de nouă ani, zeci de livrări de pizza, deși nu a făcut nicio comandă vreodată.

Pensionarul, în vârstă de 65 de ani, este hărțuit zilnic cu pizza. Bărbatul primește, de nouă ani, zeci de livrări la ușă. Pentru că nu știe din partea cui vin numeroasele cutii de pizza, belgianul a apelat la ajutorul poliției.

Caz inedit- Un pensionar este hărțuit de nouă ani cu pizza

Jean Van Landeghem susține că este hărţuit de aproape un deceniu de persoane care-i trimit pizza de câteva ori pe zi. Omul spune că livratorii îi bat la ușă chiar și noaptea. Potrivit brusselstimes.com, în această perioadă, sute de cutii cu pizza au fost livrate, fără ca bărbatul să comande.

„Nebunia a început în urmă cu nouă ani. M-am trezit la uşă cu un curier şi o mulţime de cutii cu pizza”, a povestit bărbatul, menționând că, inițial a crezut că este vorba despre o greşeală a adresei de livrare.

pensionar hărțuit cu pizza

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În urmă cu un an, Jean a găsit la ușă zece livratori diferiți, dintre care unul avea 14 cutii de pizza. Belgianul nu a acceptat niciodată comenzile.

Citeste si: Curs valutar 11 iunie: cât valorează astăzi un euro

Citeste si: VIDEO| Un bărbat şi fiul său, salvaţi după ce au încercat să treacă râul Siret cu o căruţă şi au rămas blocaţi

Citeste si: Trump anunţă că-şi reia mitingurile electorale la 19 iunie, la Tulsa

„Am refuzat întotdeauna livrările, aşa că nu am plătit niciodată nimic”, a mai spus bărbatul, subliniind că și restaurantele sunt deranjate de cele întâmplate.

Pensionarul afirmă că din când în când chiar și prietenii lui primesc câte o pizza fără să comande. Belgianul a depus mai multe plângeri la poliţie, dar fără rezultat. După ce jurnaliștii au întrebat de ce nu se caută adresa IP a persoanei care dă comenzile, oamenii legii au confirmat că în acest caz a fost deschisă o anchetă.

Citeste si: Indicele ROBOR la 3 luni a scăzut


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si