Tânăra de 37 de ani era la volanul unui bolid scump de peste 100.000 de euro când a pierdut controlul mașinii care, după ce a lovit puternic un alt autoturism, s-a rostogolit pe șosea și a avariat alte două mașini. Femeia a fost dusă la spital, iar martorii spun că ar fi avut o viteză năucitoare.

Citeste si: VIDEO| Asfaltează pe ploaie, se opresc pe soare

Lorena, iubita afaceristului Ciro Castellano, fostul socru al Antoniei, gonea pe Șoseaua Nordului din Capitală când, la un moment dat, a pierdut controlul volanului, iar bolidul de lux s-a izbit de un alt autoturism condus de o doctoriță. Impactul a fost atât de puternic încât mașina tinerei de 37 de ani care a provocat accidentul s-a răsturnat cu susul în jos pe șosea, nu înainte să lovească alte două vehicule care erau parcate.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Accident devastator în Timiș. A murit la doar 19 ani

Scenele ca-n filme s-au derulat aproape de restaurantul pe care iubitul șoferiței în deține împreună cu fratele lui, Joshua Castellano. De altfel, afaceristul a venit imediat acolo speriat de bubuiturile care au asurzit martorii. Între timp Lorena a fost urcată în ambulanța care ulterior a transportat-o la spital cu răni destul de serioase.

Lorena și Ciro Castellano au o relație de câțiva ani, iar afaceristul o răsfață ca pe o regină. Femeia conducea un bolid estimat de specialiști la peste o sută de mii de euro, e plimbată prin vacanțe scumpe, iar de ziua ei a fost sărbătorită cu mare fast.

Citeste si: Accident rutier grav în Cehia: Doi români au murit, patru sunt în stare critică, iar doi au fost răniţi uşor

Martorii susțin că tânăra avea viteză extrem de mare și că de aceea nu a mai putut stăpâni volanul. Dacă e adevărat sau nu, vor stabili anchetatorii care au deschis un dosar penal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si