Întrebat duminică, într-o emisiune la B1 Tv, ce părere are despre informaţiile conform cărora mai mulţi lideri social-democraţi vor fi subiectele unor dosare deschise de DNA, Marcel Ciolacu a promis că formaţiunea pe care o conduce ca interimar nu va promova măsuri precum amnistii sau graţieri.

Citeste si: Cât va mai dura starea de alertă? Răspunsul lui Ludovic Orban

”Întotdeauna când au tăbărât pe PSD înainte de alegeri a văzut că PSD-ul a câştigat alegerile.

Ce pot să vă spun cu certitudine că nu o să facem nicio modificare şi nu o să dăm nicio amnistie sau graţiere”, a afirmat liderul social-democrat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Călin Popescu-Tăriceanu, anunţ despre deschiderea şcolilor

Marcel Ciolacu a apreciat, de asemenea, că la DNA vor fi deschise multe dosare care vor avea ca obiect modul în care s-au făcut achiziţii în perioada pandemiei generate de virusul SARS-Cov-2.

”Ce îmi cereţi dumneavoastră mie, să mă duc să îmi dau foc în faţa DNA-ului? Eu cred că DNA-ul va avea foarte mult de lucru în urma achiziţiilor directe făcute de Guvernul PNL.

Nu o să comentez niciodată o decizie a unei instanţe”, a adăugat Ciolacu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si