Adrian Albu, fratele Elsei, ucisă la Colectiv, vrea să fie primar! Și a intrat deja în bătălie, fără să îi pese că are de înfruntat candidați cu partide politice mult mai puternice în spate. S-a aruncat în luptă, cu același curaj cu care a înfruntat flăcările în noaptea teribilei tragedii de la Colectiv, în noaptea în care viețile atâtor tineri au fost înghițite de incendiul ucigaș.

El s-a ales cu arsuri serioase la mâini și în suflet. Rănile de la mâini i s-au închis, dar cicatricile nu vor dispărea niciodată. Sufletul, însă, este o rană deschisă, pentru că incendiul i-a omorât sora.

În toamnă se vor împlini 5 ani de la teribila tragedie cu numele "Colectiv". O tragedie care s-a tradus în 65 de morți și niciun vinovat.

Adrian Albu-frate Elsa-ucisă-la-Colectiv-vrea-să-fie-primar
Adrian Albu-frate Elsa-ucisă-la-Colectiv-vrea-să-fie-primar

Adrian Albu a fost unul dintre tinerii care s-a aflat, în acea seară blestemată în club, alături de sora ei, deja celebra Elsa. Biata de ea, a devenit "celebră" odată cu tragedia în urma căreia a și pierit. Elsa a primit numărul 57. A fost a 57-lea mort de la Colectiv. Stabilită în Marea Britanie, tânăra de 37 de ani venise în România să își serbeze ziua de naștere. A ales clubul Colectiv, unde spera să petreacă o seară de vis alături de prieteni.

 

Citeste si: Un supravietuitor din Colectiv, care si-a pierdut sora in incendiu, acuza: "Acest "daca" ne va umari tot restul vietii pentru ca stim ca se putea, dar viata unor oameni a fost pusa in balanta cu o suma de bani!"

Citeste si: Logodnicul Elsei Albu, victima din Colectiv, prima zi de nastere fara iubita lui!

Citeste si: Logodnicul englez al Elsei Albu, ultima victima din Colectiv, este distrus: "Urma sa ne casatorim anul viitor! Fiecare clipa petrecuta alaturi de ea a fost perfectiunea pura. Am iubit-o din momentul in care i-am vazut ochii pana in clipa in care i-a inchi

 

Adrian Albu, fratele Elsei, ucisă la Colectiv, vrea să fie primar! În noaptea incendiului de la Colectiv, tânărul a încercat să-și salveze sora

Adrian Albu, fratele Elsei, ucisă la Colectiv, vrea să fie primar! Logodnicului Elsei, Dwain Mensah, a povestit la vremea respectivă că, în urma incendiului, toți invitații la aniversarea Elsei au murit. Toți. Singurul care a reușit să se salveze a fost fratele ei, Adrian, acesta alegându-se, însă, cu grave arsuri.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Adrian Albu-frate Elsa-ucisă-la-Colectiv-vrea-să-fie-primar
Adrian Albu-frate Elsa-ucisă-la-Colectiv-vrea-să-fie-primar

Dwain a încercat să pună cap la cap evenimentele, reușind să înțeleagă ce s-a întâmplat cu exactitate. Potrivit acestuia, se pare că Elsa ar fi fost  prinsă în ambuscadă și pur și simplu a căzut, împinsă fiind de ceilalți tineri disperați. Fratele ei, Adrian, a ridicat-o, a reușit să o ducă până aproape de ieșire și... a crezut că a împins-o afară din locație. Din păcate, nu a fost așa. În acea ambuscadă creată, bărbatul s-a lăsat la pământ, moment în care o masă a căzut peste el, făcându-i mult mai dificilă ieșirea din localul cuprins de flăcările morții.

Elsa nu a putu ieși, iar fumul i-a afectat grav plămânii. A fost dusă la spital în stare critică și... a intrat în comă.

După mai bine de două săptămâni, inima Elsei Albu a încetat să mai bată. 

Adrian Albu-frate Elsa-ucisă-la-Colectiv-vrea-să-fie-primar
Adrian Albu-frate Elsa-ucisă-la-Colectiv-vrea-să-fie-primar

”Elsa îmi va lipsi zâmbetul tău, sărutările şi atingerile tale! Îmi va lipsi fiecare bucăţică din tine, iar viaţa mea nu va mai fi niciodată la fel. Sper că tu şi mama ta sunteţi fericite acum, împreună, şi mai sper că într-o bună zi ne vom revedea! Te iubesc şi te voi iubi mereu, Elsa”, a scris atunci, pe o rețea de socializare, Dwain Mensah, bărbatul care o venera pe Elsa și spera să îi devină soție.

Adrian Albu, fratele Elsei, ucisă la Colectiv, vrea să fie primar! "Am văzut cum corupţia ucide sau ne afectează vieţile"

Adrian Albu, fratele Elsei, ucisă la Colectiv, vrea să fie primar! Adrian, fratele Elsei, a învățat să meargă mai departe și să lupte pentru dreptate. A făcut-o și în cazul Colectiv, și vrea să o facă și pentru interesele cetățenilor sectorului 2 al Capitalei. În februarie, tânărul fusese desemnat să candideze, vara aceasta, din partea unei formațiuni politice pentru fotoliul de primar al sectorului 2. Din păcate, pentru că partidul care l-a desemnat face parte dintr-o alianță, a fost ales un alt candidat, comun, la alegeri. Adrian Albu va candida, vara aceasta pentru funcția de consilier local al sectorului 2, însă, își păstrează visul și este sigur că, într-o bună zi va putea fi primar, așa cum își dorește.

Adrian Albu-frate Elsa-ucisă-la-Colectiv-vrea-să-fie-primar
Adrian Albu-frate Elsa-ucisă-la-Colectiv-vrea-să-fie-primar

FOTO: Mediafax

Potrivit unui comunicat al partidului cu pricină, emis în urmp cu câteva luni, Albu lucrează de peste 18 ani într-o corporaţie şi militează pentru drepturile pacienţilor. El a început să activeze civic din 2016 şi s-a înscris în partid încă din primele zile. A participat la campania "Fără penali în funcţii publice" şi "Oameni noi în politică" din poziția de membru al Grupului Civic #Rezistenţa. 

Adrian Albu-frate Elsa-ucisă-la-Colectiv-vrea-să-fie-primar
Adrian Albu-frate Elsa-ucisă-la-Colectiv-vrea-să-fie-primar

FOTO: Mediafax

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Adrian Albu, fratele Elsei, ucisă la Colectiv, vrea să fie primar! „Am decis să mă implic în administraţia locală a Sectorului 2, sector unde m-am născut, locuiesc şi lucrez. Sunt un om energic, cinstit şi bine intenţionat, cred într-o guvernare participativă şi am siguranţa că ştiu ce este de făcut pentru ca integritatea şi profesionalismul să fie puse în slujba tuturor concetăţenilor mei din Sectorul 2. Am văzut cum corupţia ucide sau ne afectează vieţile. De aceea, siguranţa şi calitatea vieţii vor fi priorităţile mele şi voi începe din prima zi să lucrez la obţinerea avizelor PSI pentru toate unităţile de învăţământ din Sectorul 2: creşe, grădiniţe, şcoli şi licee", a afirmat Adrian Albu, în luna februarie, pe vremea când spera că în vara aceasta va intra în bătălia pentru primăria sectorului 2.

Din păcate, alianța din care face parte partidul său a desemnat un alt candidat, însă Adrian Albu nu își pierde speranța. "Eu îmi doresc în continuare să fiu primar, dar poate peste 4 ani. În alianță a fost desemnat un alt candidat, în timp ce eu voi lupta pentru funcția de consilier local. Pe viitor, însă, țintesc fotoliul de primar. Iubesc și îmi pasă de sectorul 2 și de locuitorii săi", a declarat Adrian Albu în exclusivitate pentru stirilekanald.ro

Adrian Albu-frate Elsa-ucisă-la-Colectiv
Adrian Albu-frate Elsa-ucisă-la-Colectiv

5 ani de Colectiv= 65 de morti, ZERO vinovați! Nu v-am uitat!

La 5 ani de la Colectiv, care se împlinesc anul acesta, pe 30 octombrie, sunt puține de spus, în ciuda durerii fără de sfârșit care roade retina, timpanul și restul ruinelor sufletești.

Adrian Albu-frate Elsa-ucisă-la-Colectiv-vrea-să-fie-primar
Adrian Albu-frate Elsa-ucisă-la-Colectiv-vrea-să-fie-primar

FOTO: Mediafax

65 dintre ai noștri au intrat într-o seară asumată oameni întregi și au plecat îngeri fără voie spre o lume pură născută atunci, din foc, lacrimă și fum, ca taxă de inocență achitată la ghișeul păcatelor noastre pământești. La Colectiv s-a murit acum 4 ani nu pentru că era lume multă la un concert, ci pentru că era inevitabil ca o societate construită greșit să se prăbușească cu zgomot, în interior, la un moment dat, luând cu ea doar specia celor fără apărare, casta nevinovaților adică. În locul celor 65, puteau fi alți Alecși, alte Marii, alte Ane, alți Andrei, nu numele contează acum, căci eternitatea e comună și loc în strană e pentru toți acolo. Pe 30 octombrie 2015, într-un colț de București s-a murit așa cum se iubește, orbește și fără discernământ, pentru că noi, norocoșii cu respirația la zi, nu mai știm să trăim într-o țară în care poți supraviețui doar cu masca pe față, fără televizor și fără ferestre.

Citeste continuarea articolului AICI.

Adrian Albu, fratele Elsei, ucisă la Colectiv, vrea să fie primar!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si