”În continuarea demersurilor întreprinse pentru facilitarea revenirii în ţară a cetăţenilor români aflaţi în străinătate şi care au fost afectaţi de măsurile de restrângere a transportului aerian adoptate în contextul gestionării pandemiei de COVID-19, Ministerul Afacerilor Externe informează că, în cursul zilei de 24 iunie, au revenit în ţară 187 de cetăţeni români şi patru cetăţeni britanici din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, ca urmare a demersurilor comune ale Ministerului Afacerilor Externe, ale Ministerului Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor şi ale Ministerului Afacerilor Interne”, a transmis MAE.

Citeste si: Ministrul Economiei: Prețul gazelor va scădea după 1 iulie

Printre cetăţenii români care au revenit în ţară se regăsesc persoane care se aflau în imposibilitatea de a-şi prelungi şederea pe teritoriul statelor respective.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Repatrierea a fost asigurată cu o cursă aeriană specială operată de o companie privată, pe ruta Bucureşti-Londra-Bucureşti.

Citeste si: Ludovic Orban: „Fiţi pregătiţi cu măsuri de rezervă privitoare şi la creşterea numărului de pacienţi”

Aceste demersuri au permis şi deplasarea a 38 de cetăţeni români şi a unui cetăţean bulgar către Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si