Sursă foto: ISU Mehedinți

UPDATE: Autoritățile anunță că pompierii au reușit să lichideze incendiul.

ȘTIREA INIȚIALĂ: 

Populaţia din zonă a fost avertizată prin sistemul Ro-Alert, întrucât sunt degajări mari de fum.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), un incendiu s-a produs la o vulcanizare din localitatea Drobeta Turnu-Severin.

Citeste si: Țara care permite un număr tot mai mare de spectatori pe stadioane

”Pentru localizarea şi stingerea flăcărilor, la fata locului intervin 4 maşini de stingere. Totodată, în zonă au fost trimise 2 ambulante SMURD, o descarcerare şi o ambulanta a serviciului judeţean de ambulanta”, a transmis IGSU.

Citeste si: Muzeele britanice se pregătesc de redeschidere

Din cauza degajărilor mari de fum, pentru protecţia populaţiei aflată in proximitate a fost transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului  Ro-Alert. 

Citeste si: Momentul emoționant în care o asistentă și-a strâns puiul de trei ani în brațe după mai multe săptămâni de izolare: „M-am simțit ca de Crăciun”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si