Dorel, Cristina şi fiica lor de 14 ani, Adela, se întorceau de la mare, unde îşi petrecuseră vacanţa de vară. Mai aveau doar 40 de kilometri până acasă, in comuna Marghita, din Bihor, şi nimic nu prevestea tragedia ce avea să aibă loc. Dorel, care conducea maşina în care se aflau cei trei, nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul cu un alt autoturism care a venit de pe contrasesc şi a izbit în plin maşina familiei.

Impactul a fost extrem de violent, iar capul familiei nu a avut nicio şansă de supravieţuire.

Citeste si: Veste proastă pentru românii care vor să meargă în vacanță în Grecia

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mama si fiica lupta sa traiasca, pe un pat de spital, din judetul Salaj. Tragedia care i-a despartit pe membrii familiei pentru totdeauna a avut loc intr-un moment cand pareau mai fericiti ca oricand. Cei trei se mutaseră de un an în comuna Marghita, din Bihor, şi îşi renovaseră recent casa. Soţia bărbatului mort în accident este profesoară de ştiinţe sociale într-o comună din Bihor. Colegii săi se roagă acum pentru ea.

Care este starea victimelor

Una dintre victime are leziuni multiple, minora a fost operată fractură de splină, ambele sunt în stare stabilă. In masina care a lovit in plin familia, erau 5 pasageri. La volan se afla un tanar de 22 de ani.

Citeste si: Tragedie feroviară în Cehia! A fost carnagiu

Cei doi soferi implicati in accident au pierit pe loc, la fel si doi dintre prietenii tanarului care se face vinovat de accident.

Poliţia a deschis în acest caz o anchetă penală pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Citeste si: Accident horror provocat de o mașină cu 5 stele Euro NCAP cu volan pe dreapta! 4 oameni au murit în Sălaj


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si