Teodora Argint, corespondent Kanal D

O familie din Craiova a venit să-și ridice pachetele pentru ajutorul social la volanul unui bolid de lux în valoare peste 70.000 de euro. Soferul mașinii scoase parcă din cutie, împreună cu un pasager din dreapta, au parcat bolidul în fața Liceului Auto.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Acolo, cu o sacoșă în brațe au așteptat cuminți să-și primească alimentele de la Primăria Craiova- ulei, zahăr, făină sau compot. Când au văzut că sunt filmați, cei doi asistați social au spus că ei au venit, de fapt, să discute cu diriginta copilului lor și nicidecum să primească pachete alimentare.

Citeste si: Haos în biserică după ce un preot a leșinat în fața enoriașilor

Reacția asistaților social când au văzut că sunt filmați

Apoi, după ce au plecat jurnaliștii, cei doi au demarat în trombă. În același timp, în jurul lor se aflau zeci de beneificiari vârstnici care cu greu au cărat cele 25 de kilograme de alimente pentru asistații social.

Citeste si: „Rasista în serie” a murit lovită de un camion. Era o activistă-vedetă din Supremația Albă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si