Copila a fost adusă la spital în urmă cu două zile, de familie, după ce a acuzat probleme la stomac. La doar o zi distanță, fetița a murit, iar cauza morții nu a fost încă stabilită.
„Înainte sã o ducem la spital se simtea bine, zâmbea, mergea pe picioarele ei, nu avea nimic. Singura problemã era la stomac, pentru cã a vomat de câteva ori. De asta am si decis sã o internãm.

Marti am dus-o la spital, iar azi (n.r miercuri), la Iasi, ni s-a spus cã fata nu mai e, cã a murit. Suntem în stare de soc, nu ne vine sã credem. Ce ni se pare si mai strigãtor la cer e cã nici asistentele, nici medicii nu ne-au anuntat moartea fetitei, ci o femeie de serviciu din spital. E revoltãtor ce se întâmplã, nimeni nu ne explicã cum a fost posibil ca un copil care râdea si mergea pe picioarele lui sã moarã a doua zi”, a povestit tatăl indoliat, pentru vremeanoua.ro.

Citeste si: Institutul Național de Sănătate Publică, semnal de alarmă cu privire la evoluția pandemiei în România

Citeste si: Masca devine obligatorie pe stradă în capitala celei mai lovite țări de COVID-19

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Conducerea Spitalului Judetean Vaslui recunoaște că starea micuței s-a degradat brusc, așa că au decis să o transfere la Iași. Diagnosticul inițial a fost de gastroduodenită.
„Pacienta a venit cu bilet de trimitere de la medicul de familie, marti, la ora 12:00, având o stare de deshidratare. A fost internatã la noi în spital, pe sectia Pediatrie. Starea de sãnãtate s-a agravat foarte repede, iar marti noaptea a fost transferatã la Spitalul “Sf Maria” din Iasi în comã de etiologie necunoscutã”, spune Ana Rinder, managera SJU Vaslui.

Citeste si: Ea este frizerița care câștigă 50.000 de euro pe săptămână, fără să facă nimic

Părinții sunt extrem de revoltați pentru că au fost anuntati de femeia de serviciu că fiica lor a murit: „Stãm de câteva ore în fata spitalului, nu ne lasã sã intrãm, nu ni se dau informatii. Am aflat de la o femeie de serviciu cã fata a murit. Nu credem treaba asta pentru cã înainte sã o ducem la spital se simtea bine, zâmbea, mergea pe picioarele ei, nu avea nimic. Singura problemã era la stomac, pentru cã a vomat de câteva ori. De asta am si decis sã o internãm. Marti am dus-o la spital, iar azi (n.r. miercuri), la Iasi, ni s-a spus cã fata nu mai e, cã a murit. Suntem în stare de soc. Ce ni se pare si mai strigãtor la cer e cã nici asistentele, nici medicii nu ne-au anuntat moartea fetitei, ci o femeie de serviciu din spital. E revoltãtor ce se întâmplã, nimeni nu ne explicã cum a fost posibil ca un copil care marti râdea si mergea pe picioarele lui sã moarã dupã o zi”.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si