În imaginile filmate miercuri pe o stradă din București se poate vedea cum cele două persoane, soțul și soția, țipă minute în șir la agenții de poliție”.

„Nu trage de mine, nu ai voie. De ce să mă duceți la secție”, se aude bărbatul când strigă la polițiști.

În conflict intervine și soția acestuia, cerându-le polițiștilor să păstreze distanța de un metru jumătate. „Luați mâna de pe el, ați făcut proces- verbal.

Păstrați distanța de un metru jumătate”, strigă femeia.

Prinși fără mască în casa de pariuri

Scandalul din stradă a început într-o casă de pariuri din apropiere, unde polițiștii i-au găsit pe cei doi soți fără măști de protecție.

Citeste si: Klaus Iohannis a promulgat legea. Cine va primi măști gratuite în fiecare lună

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din imaginile făcute publice de soț se poate observa cum, în timpul scandalului, unul dintre polițiști o trage de mâini pe femeie și încearcă să o urce în mașina de poliție, dar ea se împotrivește.

Cei doi au fost duși la secție și amendați, iar bărbatul a făcut publică filmarea.

„Abuzul polițiștilor de la Secția 5. Azi am fost încătușat și dus la secția de politie pentru că am fost prins nepurtând mască într-un spațiu public. Am filmat tot abuzul, dar domnii polițiști mi-au sugerat să nu postez filmarea pe rețelele de socializare pentru că mă pot da în judecată.

Citeste si: Va intra Pitești în carantină? Mesajul lui Ludovic Orban, după explozia de cazuri- VIDEO

După ce au venit 10-15 polițiști și am fost încătușat în stradă în prezența copiilor, am fost amendat cu 250 de lei pentru nepurtarea măștii. Mi-au fost refuzate toate drepturile, inclusiv acela de a da un telefon. La secție, nimeni nu purta mască, ceea ce am specificat și-n procesul-verbal”, a scris bărbatul pe pagina sa de socializare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si